maanantai 13. tammikuuta 2014

Siivouspäivä- Städningsdag- Cleaningday

Siivouspäivänä piti kokeilla näitä puodille myyntiin tulleita aineita. Olipas vaan tehokkaita :) Kurkku-meloni yleispuhdistusaineella pyyhkäisin pölyt ja lattiat ja kylppäriaineella testasin kylpyammeen ja kylpyhuoneen seinien puhdistamista. Hanat ja altaat meni siinä samalla. Hyviä ja tehokkaita olivat! Näin helpolla en monestikaan ole päässyt varsinkaan kylppärissä :)

På städningsdagen prövade jag på nya medel som har kommit till salu till boden.Oij vad dom var effektiva! Med allrengörinsmedlet som doftar gurkor och melon, fick all damm på bord och golv skjuts och med badrumrengöringsmedlet tvättade jag badkar och badrumsväggarna. På det samma fick alla handfat och kranar ochså en tvätt. Medlen var ju jätte effektiva! Så här lätt har det aldrig varit, specielt inte i badrummet :)

On the cleaningday tried I to use some new detergents wich we sell in the shop. Oh so effectual they where! With the universal detergent, wich have a odor of coucoumbres and wathermelon, cleaned I all the planes and the floor and the other detergent was for the bathroom. It has never been so easy to clean the tub :)Nyt on puhdasta ja tuoksuvaa! Mukavaa päivää teille :)
Ny är det rent och doftar gott! Ha det så bra :)
Now it's clean and odorous :) Have a nice day :)

Pia

11 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä pulloja, ja vielä parempi jos olivat toimiviakin vielä! :-D Milloinhan saisi itseään niskasta kiinni ja alkaisi luutuushommiin.......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep kivat pullot, vielä kun sais aikaiseksi sellaiset kivat etiketit, jotka näin joku aika sitten eräässä blogissa ;)

   Poista
  2. Ooohhh... <3 Ei muutakuin askartelemaan! ;-)

   Poista
 2. Varmasti noista pesuaineista jää myös ihana tuoksu! Ja pullotkin on kivoja eikä mitään rumiluksia niinkuin pesuainepullot yleensä;)
  Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu hauskoja oli pullot, vähän niinku vanhat yskänlääkepullot :) Ja tuoksut olivat <3

   Poista
 3. Voi teillä on i-h-a-n-a hana! Ja tuo vesimeloni-kurkku tuoksuu varmasti hyvälle! :) Pidän erityisesti kosmetiikassa vesimelonin tuoksusta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Juu tuo yleispesuaine tuoksuu niin herkulliselle, että tekis mieli hörpätä :)
   Käytän sitä paljon myös huonetuoksuna <3

   Poista
 4. Mukavaa iltaa sinulle sinne puhtoiseen kotiin, ihana amme:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Sari <3 Ammeessa saa kyllä mahtavat kuumat kylvyt :)

   Poista
 5. Argh! Minä en tiedä mikä siivousväsymys mulla on..ei tapahu,ku välttämätön. Tuo kylpyhuoneaine on tehokas,saunan ovikin puhdistui tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Anne, sulla on nyt vähän muuta ja voit olla siitä ylpeä :) Olen kyllä itsekin tyytyväinen tuohon aineeseen; helposti puhdasta sopii mulle !

   Poista