sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Pyykkipäivä- Tvättdag- Laundryday

Voi ihana, lunta ja pakkasta! Sitä ollaan odotettu, on niin paljon valoisampaa ja pyykit pääsivät ulos kuivumaan. Siinä samalla tuli tuuletettua petivaatteita, mattoja ja päsivätpä hengarivaatteetkin ulos! Ihanat tuoksut on meillä nyt :)

Härligt, vi har fått snö och frost! Det har vi väntat på, det är mer ljushet och tvätten åkte ut för att torka. På samma gång vädrade jag täcken och mattor och alla galgekläder åkte ut! Ljuvlig doft här inne nu :)

So lovely, we have now some snow and frost. We have so waited, it's so bright outside and the laundry got out for drying. Allso all the throws and carpets was out for freshening and the hangerclothes. What a wonderfull smell in the house now!


Mukavaa päivää teille ihanat <3
Ha en bra dag ni ljuvliga <3
Have a nice day fab <3

Pia

12 kommenttia:

 1. Voi sinua ahkeraa, kun olet jo aamusta alkanut tuulettelemaan:) Nyt kyllä vaatteista saakin raikkaita, kun sielläkin on vihdoin talvista! Mukavaa päivää :)

  VastaaPoista
 2. Täälläkin -15'c, ihan outoa, kun ei ole tottunut! Mutta ihanaa! :-D Reipas tyttö siellä! ;-)

  VastaaPoista
 3. Täälläkin kirpakka pakkanen ja aurinko paistelee ihanasti:)
  Kivaa pakkaspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne teille ja täälläkin aurinko on vähän näyttäytynyt :)

   Poista
 4. Heiii, mä haluaisin kanssa tommosen katoksen. Toi näyttää suhteellisen monikäyttöiseltä. Kesällä toki pyykinkuivaukseenkin, mutta siihen kesäkeittiöön (mistä oon haaveillu).. Äsken piti irroittaa maahan jäätynyt mattoteline ensin, sitten raahata (rikkinäistä) mattotelinettä autokatokseen ja sitten vasta sai matot tuulettuun. Ei niinkään paras, tai ehkä kivoin ratkaisu. ;) Hihihih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, jotkut jutut vaan on semmosia, että joutuu hirveesti näkemään vaivaa, ennenko pääsee itse asiaan ;) Mutta tuo katos (joka on vielä keskeneräinen) on ollut sellainen pitkän ajan toive, helpottaa montaakin juttua, ja kun sitä voi käyttää kaikkeen mahdolliseen muuhunkin ko pyykinkuivatukseen ;)

   Poista
  2. Sepä se!!! Heiii, nyt hoksasin. Voin näyttää miehelle tän sun kommentin siinä vaiheessa kun alan puohaamaan itelle katosta.. ;) SIITÄ ON MONEKSI! jepjep. Hihihih

   Poista
  3. Niinpä ja säähän voit ihan varmuuden vuoksi käyttää sitä ihan paikan päällä katsomassa, mää osaan kyllä vakuuttaa, kuinka mitä ihmeellisimpiin juttuihin sitä voi hyödyntää ;)
   Höttiäiselle touhukasta päivää! Ihanan kioskin olit värkännyt <3

   Poista
 5. Sinä reipas! Mulla on nyt nuo hommat ihan jäissä.:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tuommoset hommat pitää tehä sitten ko siltä tuntuu...Säähän se reipas oot, mää en saa ihtiäni lenkille ko joskus....voitais muutamaksi päiväksi vaihtaa innostuksia, mää lenkille ja sää siivuaan :)

   Poista