tiistai 14. tammikuuta 2014

Kaappien siivousta- Städa skåp- Clean the cabinet

Kevätsiivous-vimma alkanut, onko teillä? Lähes kaikki kaapit käyty läpi ja kumma, vaikka kuin aina laittaa tavarat paikoilleen, joutuu välillä pitämään suursiivousta :(

Nyt onkin hyvä tilaisuus näyttää makkarin kaappia sisältä, kun se on lähes tyhjä. Kaappi on 50-lukua, mustaksi maalattu, vetimet on vaihdettu ja sisäpuoli on tapetoitu.

Vårstädningen har börjat, hur är det med er? Nästan alla skåp har jag gått igenom. Det är ju konstigt att man behöver storstädning då och då, fasta man alltid lägger alla saker på rätt plats.
Nu har jag ju ett bra tillfälle att visa sovrummets skåp, nu när den är nästan tom. Skåpet är från 50-talet, svartmålad, nya knoppar och tapiserad innuti.

The spring-cleaning have started, how about you? Almost all the cabinets are now cleaned, it is strange that you have to do it, even if you allways put the things where they belong.
Now it's a good occasition to show up the cabinet inside when it's almost empty. The cabinet is from the 1950s, it has been painted black, the knobs have been shanged for new ones and it has got some wallpaper in it.

Mukavaa päivää taas ihanat!
Ha det så bra nu ljuvliga!
Have a nice day  my fabulous!

Pia

6 kommenttia:

 1. Kyllähän tuo siivouskärpänen yrittää tännekin änkeytyä;) Eilen sulatin pakastimen ja samalla keittiön kaappien läpikäymistä. Tuo lisääntyvä valo saa siivousvimman valloilleen, varmaan kun näkee kaiken paremmin;)
  Ihana kaappi!
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on joku ihmeen siivousinto meneillään, mutta pakastimeen en ole vielä saanut aikaiseksi kurkistaa. Voi jospa se innostus tarttuis sinnekin :)
   Kivvaa keskiviikkua sinnekki!

   Poista
 2. Ompa upea kaappi!!! :-D Kyllä tässä jotain vimmaa on ilmoilla, kun se sohvakin eilen niin äkäseen sai lähtöpassit... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se tarttuu ;) ja parastahan siinä on kun saa jotain pois tulee jotain kivaa tilalle :)
   Mukavaa päivää Minnalle!

   Poista
 3. Ootahan, kun minäkin pääsen täällä vauhtiin! Tuossapa hyvä idea, tuolle meidän kaapille, se on minusta 40-lukua. Päältä sitä ei varmaan saa restauroida, ku on perintökamaa nääs... mutta sisällehän vois tapetit sujauttaa. Nyt se on ihan romukaappi. Hyi, pois semmoset meiltä! :)

  VastaaPoista
 4. Tapetilla voi tuunata monenlaista ;) ja se on askartelussa erinomaista. Mää käyn aina penkomassa kaikki rautakauppojen tarjouskorit!

  VastaaPoista