perjantai 25. huhtikuuta 2014

Kirppislöytö- Loppisfynd- Fleamarket-found

Moi!
Ihana kiireinen viikko pian takana, tavaraa nimittäin tulee puodille varsinkin tähän aikaan vuodesta ihan jatkuvalla syötöllä :) Olo on kuin karkkikaupassa, kun paketteja availee.... Kotihommelit jäävät silloin väkisinkin vähemmälle. Mutta olen kuitenki ehtinyt aloittamaan yhden kivan maalausjutun ( siitä myöhemmin lisää) ja olen tehnyt ihanan kirppislöydön <3 Nykyään käyn tosi harvoin kirppiksillä, ei ole joko aikaa tai ei jaksa. Jostain syystä tuli töistä lähdettyäni sellainen olo, että NYT! Ja se kannatti :)

En fin vecka snart bakom och brottom har jag haft på jobbet. Det är den tiden  när det kommer in så mycket nytt på boden, det känns som man var i en godisaffär....Det blir då inte så mycket man gör hemma, men jag har börjat på ett måleri, som jag ska visa er lite senare och så har jag varit på loppis. Det blis sällan nu för tiden, att man hinner eller orkar gå på loppis, men den här gången var det värt :)

I nice week soon behind and I've been so totally busy at work. It's the time in the spring that It's always coming in something new to the shop. Working now is like shopping in a candystore....  There is now no time for your own things to do but to day I got a inspiration to go to the fleamarket. And I can tell you, it was worth it :)


Nyt vielä muutama tunti töitä ja sitten viikonlopun viettoon lasten ja mukavien vieraitten kanssa :) Viettäkääpäs rentouttavaa viikonvaihdetta!

Nu ett par timmar jobb och sen ska det bli weekend med barn och trevliga gäster :)
Hoppas ni får en avkopplande weekend!

Now a few hours working and then a nice weekend with children and some nice guests :)
Relaxing weekend!

<3 Pia
  

18 kommenttia:

 1. No kannattipa tosiaan kirppisreissu, hieno puhelin!! :-D Aurinkoista viikonloppua <3 :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus mullakin käy tuuri :)
   Aurinkoista viikonloppua sinnekin!

   Poista
 2. Kivan löydön oot tehny!! Hei saat laittaa puolikkaan "ruksin" seinään.. Mä yritin käyä sulla, mutta olin myöhäsä. Hehehehe :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolikas piirretty ;)
   Toisena päivänä piirrämmä sitte kokonaisen :)

   Poista
 3. Mukavaa alkanutta viikonloppua :)

  VastaaPoista
 4. Ihana puhelin,meiltä löytyy juuri tuo samanlainen mustana. Porvoosta toissa kesänä sen kirpparilta löysin ja niin mieluinen!!:) Mukavaa viikon loppua sinulle Pia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos saikku ja kiitos samoin, hyvää viikonloppua <3

   Poista
 5. Kyllä sitä joskus tekee löytöjä kirpparilta!
  Ihanaa viikonloppua Pia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä, kunhan olis aikaa ja inspistä kierrellä useammin :)
   Assarille ja Ellenille mukavaa viikonloppua!

   Poista
 6. Ihana puhelin ja tosi hyväkuntoinen!
  Kivaa viikonloppua Pia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii kyllä tuon mun askartelu/kirjoituspöydän päälle :)
   Mukavaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 7. No olihan hieno löytö! Pitäiskin tehdä taas kirppiskierros, on nimittäin etsinnässä sellainen vanha liinavaatekaappi tai vastaava. Mukavaa viikonloppua! Ilmat ainakin tänään näyttävät suosivan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos et löydä sopivaa kaappia, kipaise puodille, siellä olis kolmekin.... :)
   Ihana auringonpaiste!

   Poista
 8. Aaa ihana vanha puhelin! Tuollaisen jos itsekin löytäisi :-) Se on kuule tosi hyvä että töissä on kivaa ja nauttii siitä mitä tekee. Kuulut onnekkaiden joukkoon :-) Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin kiva "elokuvapuhelin" :) Ja kyllä, olen ehdottomasti onnenpotkun saanut, kun minulla on tämmöinen työ! Mukavaa alkavaa viikkoa teillekin sinne kauas!

   Poista