sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Maalailua- Måleri- Painting

Moi!
Uuden maalin kokeilua ja olen niin tyytyväinen näihin kalkkimaaleihin  ja vahoihin <3

Hej! Det har varit lite prövning med nya kalkfärger och vax, och jag kan övertyga  att dom är ju underbara <3
Hello! There been some testing with the new chalkpaints and wax  and I can tell you, they are wonderful <3Olen sutinut niitä jo vähän sinne sun tänne ja olen kokeillut myös maalaamista märällä kankaalla. Vanhan pinnan luominen suht. uudehkollekin huonekalulle onnistuu. Laitankin kuvaa lähipäivinä muutamista esimerkeistä. Näitä tuli siis puodille myyntiin.

Viikonloppuna oli ihanat kelit, meillä oli osa isommista lapsista kotosalla ja saimme nauttia mukavien vieraitten seurasta <3
Olemme saaneet myös hääkutsun ystäviemme häihin <3

Jag har slödrat med dom lite hit och dit och prövat målning med vått tyg ochså. Att göra gamla ytor är simpelt. Jag ska nog visa er nogra bilder lite senare.  Färgen kom till salu till min bod och det fick man ju pröva.
I veckoslutet hade vi några av dom äldre barnen hemma och vi hade trevliga gäster <3

Vi fick ochså en inbjudan till våra vänners bröllop <3

I've painted a little here and there and also tried to paint with wet fabric. It's easy to make quite new things look old. I will show you some pictures later. I've got theese new paints and wax for sell in my shop.
During the weekend had we some of our oldest children on visit and some nice guests<3
We also got an invitation to a wedding<3 

Nyt on kuitenkin aika ryhtyä töihin. Mukavaa maanantaita!

Nu är det dags för jobb. Ha en fin måndag!
Now it's time for work. Have a nice Monday!

<3 Pia 

6 kommenttia:

 1. Uusia tuttavuuksia nuo maalit! Ihanaa, kun pääsette häihin! Olen yrittänyt houkutella serkkujani menemään naimisiin, mutta ovat rontit menneet salaa!!!:)
  Kivaa viikkoa ja mukavaa työpäivää<3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalkkimaali on Sari ehdottomasti kokeilun arvoinen ja epäilen, että kun kerran kokeilee, näihin jää koukkuun ;)
   Näitä häitä odotan kyllä innolla, mieheni ja minun yhteinen ystävä mr J on löytänyt ihanan ihmisen rinnalleen <3 Ja onneksi pitävät häät, vaikka tuntuukin nykyään, että monet ei pidä ollenkaan tai sitten karkaavat salaa.... Häät on niin kivat!

   Poista
 2. Minä kokeilin tuota Country French-maalia, joten mielenkiinnolla odotan postaustasi noista kalkkimaaleista. Maalasin yhden kaapin ja siitä tuli just semmonen vanhan näköinen, tykkään tosi paljon :) Tarkoitus on laittaa blogiin kuvia, kunhan saa aikaseksi.
  Kivaa maanantai-iltaa Pia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan Ellen kuvia pian, kunhan saan aikaiseksi :) Maalit olivat mahtavan tuntuisia ja hajuttomuus on mulle aika tärkeä nykyään, minä kun olen tieten jo riittävästi altistunut :( Näitä on tulossa myös seinämaalaihin myöhemmin <3
   Kivaa tiistaiaamua Ellen <3

   Poista
 3. Mielenkiinnolla odotan, mitä olet noilla maalannut :-) Oih, häät <3 Empä ole monissa elämässäni ollut, kivoja juhlia! :-)

  VastaaPoista
 4. Huonekaluja nyt aluksi Minna ja seuraavana testaan ihan tavallisiin saviruukkuihin :)
  Odotan kyllä tätä hääjuhlaa....
  Kivaa tiistaita Minna <3

  VastaaPoista