maanantai 24. maaliskuuta 2014

Viikon ohjelma- Tidtabeller för veckan- Shedule for the week

Moi!
OUTLET- myymälä oli menestys :) ihan mahtavaa, pian saadaan tilaa taas uusille kujeille ja tarkoitus olisi pitää outlettiä vielä ainakin ensi kuussa....
Tämän viikon ohjelma sisältää monen moista ja lisäksi tietysti työvuorot puodilla. Kotona ei tule tapahtumaan mitään sisustuksellista, ehkä pakasteen täyttöä jos saan leivonta-inspiraation päälle.  Alustavaa kirjanpitoa pitää tehdä tilitoimistoon (yöök! en tykkää!!), veroilmoituksen tekoa (toinen yöök!) iltatähdelle sapunee uudet ja ensimmäiset rillit, yksi kiva maalausprojekti pitäisi aloittaa ( jos on aikaa), torstaina saa kutrit kyytiä, hiukseni ovat kasvaneet vyötärön alapuolelle, joten mittaa pois lähtee ihan reilusti...ja innolla odotan mielenkiintoista kokemusta kasviväreistä, joilla tehdään värjäys.... Varastolta täytynee kuskailla tavaraa outlettiin....Joo, ja nythän on vasta maanantai, joten listaan ehtii vielä tulla monen moista ;)
Mukavaa alkanutta viikkoa toivottelen ja jonain iltana käyn taas lueskelemassa teidän kaikkien ihania blogeja :)

Kisuilla on vielä ihan aikataulut auki täälle viikolle, ehkä päikkäreitä ja auringossa lämmittelyä...Ulkoilua, jos on riittävän lämmintä (vilukissoja ovat!!!)....
Hej! OUTLET-boden blev ju en succee, snart har vi plats för allt nytt och fint och ska ta omgång i april.
Den här veckan är ju fullbokat med mycket och hemma blir det knappast inget med inredning att göra. Kanske lite påfyllning i frysen om jag får på bakningsinspirationen. Så måste jag göra bokföring (inte roligt), inkomstdeklarationen ska påfyllas ( inte heller roligt), pojken ska få sina första glasögon, en kul målning väntar på start, och så ska jag få hårklippning och ny färg, växtfärg, låter intressant eller hur! Det är ju mondag, så tror att "ATT GÖRA-listan" blir längre...
Hoppas ni får en fin vecka!

Hello! The OUTLET-shop was a success, and the renewall will take part in April.
This week is allready fully booked, and it's only monday. At home will no drecoration take place. At most will I fill the fridge with some pastry, if I get the inspiration. I have to do some bookkeeping and fill the fiscal declaration, not funny! My son will get his first specs, a nice painting waits for starting, my hair are going to get a cut and some new nuance with vegetable-flush, intressing!
Wish you all a nice week!


<3 Pia

12 kommenttia:

  1. Mukavan touhukas viikko sinulla tulossa! Laitahan kuva sitten uudesta lookista! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uijjiu, katsotaan.... mies kysyi, tuleekos hiuksistani vihreät, kun kerran kasvivärejä käytetään....;)

      Poista
  2. Onpas siellä monenlaista puuhaa tiedossa! Mulla meni nyt tuo Outlet ihan ohi, onko se vieläkin vai vasta sitten huhtikuulla seuraavan kerran? Ja hei, muistan joskus yläaste aikoina kun sinulla oli tuonne takamuksen alle asti pitkät hiukset, ihailin niiden pituutta aina! Mulla onkin itsellä kasvatusprojekti päällä ja aina kirpaisee kun joku pitkähiuksinen leikkaa omansa:)
    Puuhakasta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihankos totta? Muistat minut sieltä asti :)
      No ihan lyhyeksi ei leikata tällä kertaa, vaikka tapana on ollut katkaista hiukset viiden vuoden välein muutaman sentin mittaiseksi :) Mulla kasvaa (vielä) tosi nopsaan, toki huomattavasti ohuemmat ovat nykyään :(
      Outletti on seuraavan kerran vasta sitten huhtikuussa....

      Poista
  3. Sullapa on paljon puuhia viikolle! Kasviväreistä en ole ennen kuullutkaan, niin ja haluan kanssa nähdä kuvaa uudesta tyylistäsi!
    Tsemppiä viikkoosi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Katsotaan Sari......Tyyli tuskin hirveästi muuttuu, minä kun olen niin laiska laittamaan hiuksia, nuttura tai ponnari sopii mulle, aamulla pitää päästä lähtemään aina nopsaan, mutta katsotaan saako noilla väreillä vaihtelua maantienharmaaseen :)
      Mukavaa viikkoa sinnekin <3

      Poista
  4. No ei Se työ ainakaan tekemällä lopu! ;) Ainakin sulla on tekemistä tällä viikolla. Seuraavalla kerralla munkin on pakko päästä sinne outlettiin,ku nyt tosiaan poika monta päivää ollut korkeassa kuumeessa. Mutta mahtava juttu kun outlet toimi!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti poitsu paranee pian <3
      Tosi mukava kun ihmiset tulivat paikalle, enhän ilmoittanut asiasta muuta kuin fb:ssa :) Voi kun osaisikin ostaa aina oikeat jutut ja oikeat määrät, aina jää jotain yli, joka täytyy dumpata uutuuksien alta pois... Harmi kun en voi pitää tuota toista tilaa kovin kauan :( Mutta nähdään viimeistään ensi kerralla :)

      Poista
  5. Sinulla kuulostaa olevan työntäyteinen viikko!
    Minunkin pitäisi käydä kampaajalla, latvat kaipaisi leikkausta ja värikin on muisto vain. Minäkin olen niin laiska hiustenlaittaja, joten hiusten on oltava niin pitkät että ne yltävät ponnarille ;) Tosin nyt mietin, että leikkaisinko reilummin...Mutta kuitenkin niin, että tuttu ja turvallinen ponnari on mahdollinen ;)
    Ihanaa viikkoa Pia <3
    Ps, jos asuisin lähempänä, olisi pakko käydä tuolla Outlet-myymälässä!

    VastaaPoista
  6. Kiitos Ellen ja samoin sinulle, ihanaa viikkoa <3
    Ehkä kesällä ajelette sitten täälläpäin ja piipahdatte mm Kalajoellahan on loma-asuntomessut.... ;)

    VastaaPoista
  7. Kivalta kuulostaa! Jospa minäkin pääsisin joskus tuonne Outlettiin. :)
    Siellähän on monenlaista ohjelmaa ja ne sinun hiukset! Ei kyllä uskoisi, että ovat niin pitkät. Laitat ne aina niin rennosti. :)

    Tsemppiä viikkoon! Nythän on jo loppuviikko. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, hyvää vauhtia mennään loppuviikkoa kohti :)
      Mää oon tosiaan aika luomu noitten hiusten kanssa, nuorempana ei voinu lähteä mihinkään jos joka karva ei ollut justiinsa ;) Nyt ne on helppo sutasta kiinni tai ainakin sinne päin :)
      Mukavaa aurinkoista torstaita Annelle <3

      Poista