torstai 27. maaliskuuta 2014

Pääasioita- Huvudsaker- Main thing

Moi!
Kasviväri nyt testattu ja saksetkin tuntuivat olevan terävät, reippaasti lyheni hiukset. Kiire oli taas töihin, joten kampausta ei tehty, vain pelkkä kuivatus...Pehmeältä ja sileältä tuntuvat hiukset, värikään ei haissut oikeastaan yhtään. Palvelu oli mukavaa ja rentoa. Mukaan lähti vähän shampoota ja hoitoaineita :)
Kävin täällä 
 Pssssssssst Marikalle terveisiä :)

Tässä ennen kuvia
 ( valo teki tepposen, joten sorry huono kuvan laatu)


Ja jälkeen

Väriksi ei valittu mitään radikaalia vaan hyvin lähelle omaa. Kuva hieman vääristää punaiseksi mutta pehmeän ruskeat ovat.
Nyt on taas helpompi olla :) 
( hiukset ovat jo tyypillisesti minulle sutaistu nutturalle :-)  )

Mukavaa loppuviikkoa
ja muistakaapas arvonta maanantaina :)

HeJ!
Växtfärjen är nu testad och håret klippts. Jag hade så brottom till jobbet så den här gången fick jag ingen frisyr bara torkning. Men håret känns mjukt och växtfärgen luktade inget och det var ju bra! Färgen valdes nära min engen färg. Bilden är ju inte så bra men håret är brunt inte rött!
Ha ett fint väckoslut :)

Hello!
The vegetable flush has now been tested and the hair got a good cut. I was in a hurry to work so this time didn't I get a coiffure, only a drying. But the hair seems soft and silky and I was happy that the flushingmixture didn't have any smell. The flush was choosen in a colour near the genuine. The hair is brown not red as the picture presents.
Have a nice weekend :)

<3 Pia

12 kommenttia:

 1. Kylläpäs tuli upea tukka ja niin hyväkuntoisen näköinen!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saikku, vielä vaatii totuttelua tämä pituus tai siis lyhyys :)

   Poista
 2. Kivannäköiset. Itehän en oo värjänny hiuksia kohta varmaan 1,5vuoteen. Tämäkin hassu juttu lähti siitä kun valittelin hiusten kuntoa miehelleni ja tästäpä kehkeytyi aivan vallan skapa "kuinka kauan pystyt olemaan värjäämättä hiuksiasi". No näin jälkeenpäin hoksaa että hiuksetkin ovat paremmassa kunnossa kun ei ole koko aikaa värejä laittamassa päähän. Kattotaa millon "repsahdan". :D Hihihi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekaan ei ole laitettu väriä moneen vuoteen eikä paljon muutakaan oo tehty ko leikattu, mutta luin noista kasviväreistä ja mielenkiinto heräsi. Upeaa kiiltoa luvattiin ja sehän riittää mulle :)

   Poista
 3. On sinulla upeat hiukset!! Oisit nyt vähän kasvojakin vilauttanut.. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna :) Kasvoja sitten ehkä toisella kertaa........

   Poista
 4. Kauniit ja ihanan pitkät hiukset :) Väri on myös upea, jotakin tuollaista voisin minäkin haluta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ihailen ihmisiä joilla on esim. kirkkaan punaiset hiukset, mutta itselle en sellaisia halua. Tykkään kyllä tästä väristä, joka ei oikeastaan poikkea ollenkaan omasta, mutta kiiltoa tuli ihan hurjasti .)

   Poista
 5. Oi, kun sulla on pitkät ja kauniit hiukset, värikin on ihana ja niin luonnollinen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3 Helpot ovat ennen muuta, Nuttura tai ponnari ja menoksi :)

   Poista
 6. Sinullapa onkin pitkät hiukset. Minä leikkuutin omani reilu vuosi sitten. Nyt on polkkatukka. Mukavaa loppuviikkoa, Pia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulle sopiikin polkkatukka :) Siitä minäkin haaveilen, mutta haluan, että hiukset ylettyvät kiinni...olen niin laiska laittamaan hiuksia...
   Mukavaa loppuviikkoa sinnekin <3

   Poista