lauantai 30. marraskuuta 2013

Perjantai oli siivous-päivä

Moi :)
Siivoan yleensä torstaisin (tai siis siivousfriikkinähän mää siivoan jotain ihan päivittäin), koska iltatähti menee kouluun vasta kymmeneksi. Silloin aloitan yleensä aamun imuroinnilla ja pölyjen pyyhkimisellä. Hyvällä tuurilla ehdin myös pesemään vähän pyykkiä tms.

Tällä viikolla torstai-aamuna oli muuta ohjelmaa niin paljon, että siivous siirtyi perjantai-iltaan ja jatkunee kunhan tänään pääsen töistä.

Testasin tällä kertaa tuota Jouluntuoksuista yleispesuainetta, jota ostin omasta kaupasta. olipas ihanan tuoksuista, eikä tullut tuoksuallergikollekaan (eli mulle) mitään oireita. Tehokasta tuntui olevan, kun pönttiksen juureltakin sain noet helposti pyyhkimllä pois :)





Ja voih, noita sitrushedelmiä, ne ovat kyllä parhaita juuri tähän aikaan vuodesta, nam!

Tänään töitten jälkeen jatkan siis siivousta, johon liittyy tällä kertaa vähän mööpleeraustakin ja pari juttua on tulossa myyntiin...;)
Sitten olisi tarkoitus (viimeinkin) saada osa askarteluista valmiiksi ja ehkä saan myös inspiksen leipoa jotain... ja sitä ennen käyn vielä metsästämässä sitä mattoa keittiöön...
Mukavaa lauantaita teille ihanat ja muistakaapas huomenna Adventti ja kenellä on Joulukalenteri, pääsee avaamaan 1. luukun <3

-Pia-

6 kommenttia:

  1. Sähän oot mun sielunsisko tuossa siivousjutussa! Puoli sisustusta on puhdas koti, vai mitä? Mullakin on vähän joka päivä siivouspäivä ja suurin siivous torstaisin. Pakko imuroida lähes joka päivä tuon meidän Mikin takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jesss! Mullehan löytyi sisko, jota ei ole koskaan ollut :) Minäkin imuroin päivittäin, meillä kun on nuo 2 Ragdollia ja minunkin mielestä puhdas koti on puoli sisustusta :)
      Varmaan siivoaisin harvemmin, jos meillä ei olis noita kissoja....niin ihania, mutta varsinkin tähän aikaan vuodesta karvaa kähtee ihan mahdottomasti.

      Mukavaa viikonloppua ja toivottavasti teillekin riittäis lunta (tulee vähemmän roskia sisälle) :)

      Poista
  2. Ihanaa iltaa sulle Pia puhtoiseen ja kauniiseen kotiin, muistahan nautiskellakin ;)

    VastaaPoista
  3. Tuotahan pittää käydä investoimassa, kun sinne kylille ajelen. :) Minäkin olen samaa mieltä tuosta siivous/sisustusjutusta, mutta myönnän... etten itse ole ollenkaan noin ahkera kuin te! Vaikka kyllä mää oikeasti haluisin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps suosittelen! minusta tuntuu,että mää lopen oon ihan peruslaiska, mutta mää en kestä noita sotkuja ja jos sivoaa, hermokin lepää ;)
      Nähäämpä pian!

      Poista