torstai 28. marraskuuta 2013

Vähän punaista myös keittiöön

Moi!
Punainen levittäytyy myös keittiiöön pikkuhiljaa.....
Tarkoitus oli vaihtaa verhot vasta viikonloppuna, mutta enhän mää malttanut ;)
Mitäs tykkäätte mun "karkkiverhoista"? Verhot ompelutin täällä , liike johon aina turvaudun, kun itsellä ei ole aikaa, suosittelen kympillä! Samasta kankaasta tulee vielä yks juttu, jonka laitan sitten vasta vähän lähempänä Joulua ;)

Samalla tuli vaihdettua oikean värinen tiskirätti keittiöön ja katsokaas noita ihania paperipillejä <3. Matto mulla on vielä hakusessa. Haluan ehdottomasti punavalkoisen pölkkyraitaisen puuvillamaton...mutta en vaan löydä. Oliskos ideoita?

Mutta hei, palataan taas pian, mun pitää välillä tehdä töitäkin ;)

-Pia-
 

12 kommenttia:

 1. Ihanat verhot, niin raikkaat ja samalla niin jouluiset!! Sinulla on kyllä kaunis keittiö ja söpö tuo pikku kaappi tason päällä. Onnea maton metsästykseen :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3
   Voi se matto, se kyllä tuottaa tuskaa.....kutoa ei enää ehdi, koska punaista kudetta ei löydy riittävästi mistään.........ehkä lähden viikonloppuna metsästämään ;)

   Poista
 2. Carpetvista -nettikaupassa näyttäisi olevan puna-valkoisia puuvillaisia (ja myöskin villaisia) raitamattoja. Maija

  VastaaPoista
 3. Kauniit on verhot kauniissa keittiössä. Ja kiva idea löytyi tiskirättien roikottamiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Tuommosessa keittiövälinetangossa ole roikottanut rättejä useammassa kodissa; kuivuu hyvin eikä ole ruman näköinenkään :)

   Poista
 4. No niin, nyt sillä on punasta jo keittiössäkin. Ja mää niin päätin, ettei meille punaista tule, kun on nyt tullut tuota monenlaista vaaleanpunaista hankittua ja ja... siis ihanalta näyttää! Onpa kiva tuo roikotin, mulla on roikotin siinä altaan sisäpuolella. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanpunainenkin sopii Jouluun ja näyttää, että esim Tanskanmaalla Joulun väri on luumu :) Mutta jokkainen laittaa sitä väriä, miltä tuntuu, eikös vaan :)
   oliski kiva kerätä kuvakollaasi erilaisista tiskirätin roikottamistavoista................hmmmmmmmmmm, tuosta voiski kehkeytyä juttua :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mutta teillä on kyllä myös ihana keittiö, kävin just kurkkaamassa :)

   Poista
 6. Voi että miten ihana keittiö<3

  VastaaPoista