torstai 15. toukokuuta 2014

Ostoslista 2- Inköpningslista no 2- Shoppinglist number 2

Moi!
Tässäpäs tämä hankintasuunnitelma no 2


Viikonlopuksi on jo luvattu hurjan lämmintä, voi kun vielä saisin itseni pidettyä kurissa, enkä vielä ryntäis puutarhalle! Olen tavattoman laiska kantamaan kaikkea sisälle ja yöpakkaset ovat vielä kovia. Mummoni (vai olikohan se äitini?)  opetti aikoinaan, ettei kesäkukkia saa hankkia ennen 10/6, muutoin paleltuvat. Harvoin (lue ei koskaan) olen malttanut sinne asti odottaa ja aina on jokin kasveistani paleltunut :( Voi kun joku vuosi olisi aikaa rakentaa se kasvari, ikkunatkin on ollut jo monta vuotta varastossa odottamassa!

Mutta hei, nythän on jo perjantai :) Joten toivottelen teille hurjan lämmintä ja aurinkoista viikonloppua!

Här får ni min inköpningslista no 2. Prognosen lovade jättevarmt till väckoslutet, hoppas jag kan abstinera mig från att störta till trädgård- och blomsteraffären! Jag är ju så lat när man ska bärä allt in och ut pågrund av nattfråsten. Min mormor (eeler var det min mamma ?)  har (försökt) lärt mig att man ska inte köpa sommarblommor före den 10/6 pga frosten. Och så många gånger jag har "glömt" det och fått frysna blommor :( Jag har ju drömmt om växthus i flera år och har tom gamla fönster i förråd, men alldrig har vi tid!
Men det är ju redan fredag, så jag önskar er ett supervarmt och soligt veckoslut!

Here have I my second shoppinglist for the summer. It seems to come a warm weekend, but the coldness at nights is too much for the flowers. I'm so lazy to carry every pot in and outside! So I just have to wait some few days further... I have dreemed of a little glasshouse for years, but we never have time to build it!
But my friends, it's allready friday so i hope yuo'll have a great, warm and sunny weekend!

<3 Pia

14 kommenttia:

 1. Meidän äiti myös toitottaa tuota, ettei kukkia kannata hankkia ennen kuin 10.6. Muistan kyllä kesän, kun juhannusviikolla kannoin kukkia sisälle, kun oli yöpakkasia.
  Minäkään en ole koskaan malttanut odottaa tuonne asti. Ehkäpä käyn sunnuntaina puutarhalla ;)
  Ihanan aurinkoista ja lämpimää viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on muistissa joku juhannus kun tuli räntää ja rakeita! Ehkä haen jotain sellaista, joka ei ole niin arkaa.....
   Ihana viikonloppua Ellen <3

   Poista
 2. Joo, ei malta odottaa. Tänään minäkin rynnin kaupoille... Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva nähdä, mitä hankit tällä kertaa ;) Teidän puutarhakaari on niin ihana, ja kaikki polut ja kasvari ja istutukset ja ja ja.... Mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 3. Kyllä pitää minunkin pitää itseni vielä kurissa kukkien suhteen!
  Meillekin päin lupailtiin lämpöä! Sitä ootellessa toivottelen sulle Pia mitä ihaninta viikonloppua<3

  VastaaPoista
 4. Täälä kans yks malttamanton, ite piti ostaa kaksi orvokkia etuoven pieliin roikkumaaan, sillä voi olla ettei tänä kesänä vielä kerkeä kukkia taika kasvimaata laittelemaan. Niin nuo saa kumminkin tulevan tuvankin oven pieliin roikkumaan :) Mukavaa viikonloppua Pia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi teillä on melkoiset hommelit alkamassa, mutta muutama orvokki piristää kummasti ja eivät onneksi ole kovin arkoja kylmälle! Mukavaa viikonloppua Tea <3

   Poista
 5. Tänne on myös luvattu lämmintä viikonloppua ja tänään jo saimme nauttia ihanasta auringonpaisteesta. Onneksi täällä Alankomaissa ei tarvitse hannailla noiden kesäkukkien kanssa, vaan ne voi laittaa ulos jo hyvissä ajoin keväällä :-) Koita vielä hetki jaksaa odotella :-) Hyvät viikonloput!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maltetaan, maltetaan ;) No mullat käytiin jo eilen Ukkokullan kanssa hakemassa, siitä se lähtee....
   Hyvät viikonloput myös sinne teille <3

   Poista
 6. Herkulliset suunnitelmat sulla! Kovin tekisi mieli jo uloskin istutella, muttei ihan vielä uskalla. Nyt on kuitenkin pystynyt muuten puuhastelemaan kun on ollut niin upeat kaksi päivää, joten eiköhän tässä vielä malteta hiukan odotella taimien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olisi viisainat, mutta pakko oli ottaa ihan pikkuinen varaslähtö :)

   Poista
 7. There were a lot of good for the stomach and the eyes, it is fun with its own vegetables.

  Good new week of May Marit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, it really is so fun :)
   Good new week for you also Marit <3

   Poista