torstai 8. toukokuuta 2014

HeipäHei!
Kiireinen viikko takana ja elo ilman tietokoneita on ollut piinallista. Sekä työpaikan kone että kotikone ovat olleet huollossa. Nyt ovat kunnossa mutta käyttöön täytyy hieman perehtyä. Molemmissa uudet käyttöjärjestelmät ja keskenäänkin näissä koneissa erilaiset, joten opiskelua vaatii :)
Puodille on tullut hurjasti uutta tavaraa, joten päivät ovat olleet työntäyteisiä :) Iltaisin on sitten kotihommien lisäksi pitänyt päivittää ja huoltaa vaatteita tuleviin häihin ja olempas leikannut Iltatähdeltä hiuksetkin :) Poitsun puku meni taas uusiksi, vaikka tammikussa hautajaisiin ostettiin uusi! Hurjasti kasvaa tuo meidän poika! Huomenaamulla olis tiedossa kampaamoa jne. Ja sitten ystäviemme häihin :) Sunnuntaina juhlitaan sitten Äitejä ja varmaan kävästään myös Puuhkapellon Mummolassa :)
Mukavaa viikonloppua kaikille ja kuviakin olen ottanut, mutta en vielä osaa siirtää niitä oikeaan paikkaan ;) joten mentäiskös viikonloppu tämän vanhan kuvan kera :)


Hej!
En pinsam vecka bakom utan datorer.
 Men nu har dom fixats och innehåller så mycket fint och nytt att jag måste träna lite :)
Det blir bröllop i morgon och morsdag på söndag:)
Ha en fin weekend!
A painful week behind without computers but now are they fixed but I need some practise :)
Tomorrow shall it bee wedding and on sunday is it Mothersday :)
Have a marvellous weekend!

<3 Pia  


12 kommenttia:

 1. Huh, ompa siellä ollut kiirusta! Ilman tietsikkaa olo käy aivan hermoille, ei muutes, mutta kun ei pääse blogeihin!!!!
  Ihana reki ja piha teillä ja kesä jo niin pitkällä, kun vihertää jo noin paljon!
  Mukavaa viikonloppua Ihanuus<3

  VastaaPoista
 2. Piina on just siinä, kun ei pääse blogeihin ;)
  Sari, tämä kuva on parin vuoden takaa ja Puuhkapellon Mummolasta. Mummolle lahjoitimme eräänä Äitienpäivänä tämä 1800-luvun reki :)
  Mukavaa viikonloppua sinullekkin Ihanuus <3

  VastaaPoista
 3. Olenkin ihmetellyt, missä olet luurannut! ♡ Äkkiä sitä oppii uudet kujeet. Ihanaa kun pääsette rakkauden ja ilon juhliin, nauttikaa, ja ihanaa äitienpäivää! ♡♡♡ :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Vieroitusoireet olivat kamalat!! Työkone on tullut jo päivässä tutuksi, mutta kotosalla on Linux, liekkö opin sitä käyttämään ;)
   Samoin, mukavaa reissua ja kivvvaa äitienpäivää <3

   Poista
 4. Minulla menisi kyllä hermot, jos ei olisi tietokonetta! Varsinkin kun joka päivä pitää lukea blogeja ainakin jonkun verran mitä kiireiltään ehtii ;)
  Minustakin on rasittavaa opetella uusia tekniikkajuttuja, joten ne tuleekin opittua vasta pakon edessa...
  Tuo reki on ihana!
  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hermojen menot olivat kyllä lähellä moneen kertaan ;) Uuden opettelu on toisaalta ihan mukava, mutta tilanteessa jossa on pakko, nopeasti, heti.....tulee lievä paniikki, mutta nyt tuntuu jo, että täähän rullaa :)
   Mukavaa sunnuntaita Ellen <3

   Poista
 5. OIkein mukavia juhlia ja äitienpäivää! Kaunis kuva.

  VastaaPoista
 6. Oi, häät on ihania! Mukavaa juhlaviikonloppua teille!

  VastaaPoista
 7. Mai er en travel tid men så utrolig fin.
  Så nydelig bilde og blomsterdekorasjon, ett stort blikkfang det der.

  Ha en strålende dag fra Marit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hej Marit! Den fina släden är från 1800-talet, ljuvlig vad med alla blommorna :) Strålande dag till dej ochså, det regnar nu, men prognosen lovade sol och värme till veckoslutet!

   Poista