tiistai 1. huhtikuuta 2014

Tunnustus - Honnör - Acknowledgement

Moi :)
Sain jokin aikaa sitten Tunnustuksen Aurinkosali-blogista. Kaunis Kaunis Kaunis Kiitos <3

Olen saanut tämän tunnustuksen kerran aikaisemminkin :) Tunnustuksen voisin laittaa teille jokaiselle, ihanille lukijoille, olette tärkeitä, kun jaksatte lukea välillä ihan turhanpäiväisiäkin jorinoita ja kommentoitte ihanan kannustavasti <3  Mutta myös teille ihanille bloggaajille, jotka jaatte ihanat juttunne kanssamme :) (tykkään IHANA-sanasta)



Tällä kertaa laitan Tunnustuksen eteenpäin ihan Uudelle bloggaajalle 

"........Oon "Hilima" Kukkomäen talon kolomekymppinen emäntä. Kukkomäen vilkkaaseen elämään kuuluu myös isäntä, seittemän veljestä sekä kaksi tyttöä. Kukkomäki on 80-luvulla rakennettu kahitiili talo joka muutti värinsä keltaisesta vaaleanpunaiseksi ja alkoi pukeutumaan pitsiin ja patinaan....... "



Eeva Hilimaan olen tutustunut joitakin vuosia sitten puodin myötä. Joskus on ollut juttua kaikesta mahdollisesta, mitä EevaHilima on tehnyt ja puhettakin on ollut, jos hän jaksaisi ja ehtisi jakaa meidänkin kanssa arkeansa. Ihana, nyt se viimein on toteutunut :) Käykääpäs kurkistamassa Hilman tupa- blogiin! 


Mukavaa päivää teille ihanat!

Jag har fått ett honnör från Aurikosalibloggen för en tid. Tackartackartackar <3
Jag har fått det här honöret en gång tidigare :) jag kunde ju skicka det här honöret till alla er mina fina läsare eller till er alla fina bloggskrivare...
Den här gånger skickar jag det till en helt ny blogg Hilman tupa (linken finns i den finska texten klick!!!)
Ha en fin dag!

I've got a acknowlement from the blog Aurinkosali. Thankkyoythankyouthankyou <3 This was the second time I got one :) I could send it to all of you my dear readers or to all yuo who writes so lovely blogs.. This time will I though send it to a quite new blog Hilman tupa ( there is a link in the finnish text!)
Have nice day!  

<3 Pia

3 kommenttia:

  1. Oi joi! Kiitoksia kovasti! :) Päiväkahvi piti heti juua uuesta kupista jonka tänään hain puojilta, ja ai että ku maistu hyvältä. Ja nyt sitten vielä tämäki :) P.S. Huomesin että mulla on kahvitus vuoro pyhänä joten en tule käymään "out letissä" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä vaan ja kiva ko ostokset sattu nappiin ;) ja hyvällä tuurilla kerkiän pittään vielä kolmannenki outletin ennen vuokrasopimuksen päättymistä :)

      Poista
  2. Onnea tunnustuksesta Pia <3
    Pitääpä kurkata tuo uusi blogi!

    VastaaPoista