lauantai 5. huhtikuuta 2014

Kevään kukkasia, Vårblommor, Springflowers

Hei!
Narsissit piristävät kummasti räntäsadepäiviä. Keltainen ei ole lempivärini, mutta ihanat ovat näin lähellä pääsiäistä :)Kovin on kaljun näköistä terassillakin, kun kaikki tyynyt ja pehmusteet ym kiva vielä puuttuu, mutta talven roskat ja pölyt on siivottu pois :)

Sääennusteissa puhuttiinkin kovin kylmästä huhtikuusta, mutta toukokuusta ja kesäkuusta lupailtiin poikkeuksellisen lämpimiä :) Uskotaan niihin!

Nyt kutsuu sauna ja kuuma kaakao..Mukavaa lauantaita!

Påskliljorna piggar upp lagom när det regnar och snöar. Jag tycker att gult är fult, men så nära påsk går det med litet litet gult. På terassen ser det lite slatt ut utan alla fina kramkuddar etc. Men allt damm och sopor är bårta nu :)
På väderprognosen lovades en kall aprill men  sällsynt varmt i maj och juni :) Det ska vi tro på!
Nu tror jag att det blir bastu och varm choklad... ha en fin lördagskväll!

The narcissuses cheers up when it's raining and snowing. I have never liked yellouw but the easter is coming so it's okay. On the terrace looks it still a bit depressive, but it's not yet time for all the fluffy cushions or so. But all the dust has cleaned up :)
In the weather forecast there have been a chat about a could April but a very warm May and June. That can we accept!
I think it's now time for sauna and some hot chocolate...have a nice saturdaynight!

<3 Pia

12 kommenttia:

 1. Ihanat narsissit, ja voi APUA, miten taivaalliset kalusteet sinulla terassilla!!! ♡♡♡ :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna <3 Tykkään noista kalusteista kovin itsekkin, kaikki aitoja wanhoja ja hyvin kestävät tuossa katoksessa :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Vielä pitää sanoa, että menettelee.... mutta kesällä on kivaa kun on paaaljon tyynyjä, taljoja, kukkasia, herkkuja ....<3

   Poista
 3. Voi miten houkuttelevan näköinen terassi jo nyt ilman niitä tyynyjä ja muita pehmusteitakin! Tuollapa olisi kiva nautiskella kupponen kahvia hyvän puutarhalehden seurassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi joo, sitä tässä odotellaan :) vielä on vaan niin kylmä, ettei kuppi kuumaakaan lämmitä riittävästi. Mutta ehkä jo muutaman viikon päästä :)
   Mukavaa iltaa Satu <3

   Poista
 4. Uuijuij ku kaunis terassi!<3 Mullekin kelpais paremmin ko hyvin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saikku <3 tykkään kyllä kovasti itsekin :)

   Poista
 5. Kaunis terassi, Pia! Voin vain kuvitella, miten kaunista on vielä kesemmällä. Kivat, pirteät narskut. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu <3 Näyttäähän se vähän kivemmältä sitten kun on paaaaljon kukkasia, tyynyjä, peittoja yms yms. Mukavaa viikonloppua teillekin :)

   Poista
 6. Ihana, ihana terassi siellä ja vanha upea ovikin!! Narsissit on kauniita, kivaa lauantaita, saunaa ja kaakaota<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3 ovi on vanhan ladon ovi, johon sutaisin hieman maalia...Noitahan voisi laittaa vähän jokapaikkaan, kunhan vain sopivat löytyisivät ;)
   Saunassa sai erinomaiset löylyt ja kaakaokin oli pitkästä aikaa aika herrrkullista :)

   Poista