maanantai 24. helmikuuta 2014

Kuulumisia

Moi :)
Vielä ei jaksa kaivella kameraa esille eikä paljon touhuilla muuta kun ihan pakolliset siivoilut ym. Töissäkin olen vain puolipäiväisesti toistaiseksi. Vielä perjantaina piti iltatähteäkin käyttää vaihteeksi lääkärissä. Raivostuttavan hitaasti tästä taudista tuntuu palautuvan :(
 Päästiin sitten ihan paikallislehteenkin tämän sairastamisen myötä ja lainatakseni iltatähden sanoja "kaikenlaisilla asioilla sitä äiti voi tulla kuuluisaksi!". -Niimpä ;)
Olen saanut ihanaa postia, mutta siittä vähän myöhemmin lisää. Ja olen innokkaasti lueskellut ihanien blogiystävien postauksia ja kommentoinutkin mahdollisuuksien mukaan :)
Kevättä tekee tieten, kun vettä sataa ja talitintit mekastaa.....
Mukavaa maanantaita teille ihanat!
 <3 PiaÄnnu orkar man ju inte fotografera eller över huvudtaget göra nogonting. Jobbar halvtid ännu ett tag och har varit hos doktorn igen med pojken. Vi var med i ett reportage i tidningen, och pojken min sa " man kan ju bli berömd med konstiga saker!" - Just det!
Jag har fått härlig post, men det berättar jag om lite senare. Har försökt att läsa alla möjliga bloggar och kommenterat så mycket som möjligt :)
Det blir väl vår för det regnar och talgoxarna larmar....
Ha en fin mondag sköna!
<3 Pia

Don't have strengt to do much yet, goes to work halftime. I had to take my son to the doctor again and we took part in a newspaperarticle about the illness. My son said " quite odd things can make you famous!" - Yes indeed!
I've got some nice mail, but i'll tell you about it later. I've tried to read all your lovely blogs and komment as much as possible :)
I think the spring is coming soon, it's raining and the great tits are singing....
Have a nice monday!
<3 Pia

16 kommenttia:

 1. Ihanaa oli lukea mitä teille kuuluu! :-) Jospa tauti alkaisi olla selätetty! Vesikelit on täälläkin, ei oikein tiedä mitä ajattelisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa tämä tästä pikkuhiljaa Argh! Haluais jo touhuta kaikenlaista!!

   Poista
 2. Olipa mukava kuulla sinusta Pia <3 Tänä talvena tuo kyseinen tauti ei päästä helpolla, meilläkin tytär viikon sairasti samaa ja on nyt uudelleen samassa taudissa, kurkkukipeä, pientä kuumeilua ja huonoa oloa,sekä flunssaa!!! Tuntuu, että kestää ikuisuuksia!!
  Täälläkin lämpöasteita ja aurinkokin näyttäytyy parasta aikaa, tuntuu heti niin keväiseltä:) niin ja ikkunat likaisilta:(
  Mutta eipä tuo ole niin vakavaa... Koita parantua pian:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, toivottavsati tyttäresi paranee pian!
   Verhoja vaan pienemmälle niin ei ikkunoitten liat näy ;) Jospa tämä pikkuhiljaa hellittäis, tahtois jo vähän kevättä kotiin ;)

   Poista
 3. Paranemisia sinne!<3 Sairastaminen on voimia vievää ja hermoja raastavaa jos aina vaan kestää ja kestää. :/ Mutta mukava oli lukea kuulumisia sieltä. :) Mukavaa alkanutta viikkoa Pia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saikku <3 Eiköhän tämä tästä vähitellen :) Mukavaa viikkoa teillekin!

   Poista
 4. Se on tää kevät joka tuo kaikkea kivaa, mm. lintujen laulun ja valoa, mutta sitten kiertää aina nämä flunssat ym. taudit, jotka ei ole yhtään kivoja! Mukavaa maanantaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin :) Ja kyllä tää tästä tosiaan hiljalleen ja linnunlaulu pristää :)

   Poista
 5. No, pitkästä aikaa! Koettakaapa toipua. Ihana kuva! Täälläkin on kevät, mutta kylmä tuuli...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen kavoin jo kamerankin esille, pian tulvii taas kuvia :) Ja ihan on mennyt kumpparikeliksi, kevät tulee :)

   Poista
 6. Voi flunssan kurjuutta :(
  Ihania kissoja <3, käyppä kurkkaamassa blogiani. Meillä tuli perjantaina uus kisuvaavi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi :) Kiva kun olet liittynyt joukkoon, tulen hetken päästä vastavierailulle :)

   Poista
 7. Olipa kiva lukea kuulumisia! Ihanaa, että olet paranemaan päin :)
  Joskus nuo taudit ovat niin ärsyttävän sitkeitä pirulaisia, mutta kaikki oman voinnin mukaan!
  Ihanaa alkanutta viikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellen <3 Sitkeä pirulainen tosiaan tuo tauti, mutta sitkeä olen minäkin, täältä tullaan taas ;) Ihanaa alkanutta viikkoa sinnekin <3

   Poista
 8. Onpa ollut sitkeä tuo teidän tauti, taitaa olla ihan kunnon influenssaa. Mutta, hyvä jos on jo paremmalla puolella. :)

  VastaaPoista