maanantai 27. tammikuuta 2014

Kiitos- Tack- Thank you

Kiitos teille ihanat kauniista sanoistanne, ne lämmittävät <3 Kiitos, kun olette siellä, jok'ikinen :)
Olen laiskasti lukenut ihania blogejanne, aina ei ole jaksanut kommentoida, mutta ajan tasalla ollaan pikkuhiljaa :)

Tack för alla vackra ord, det värmer <3 Tack alla ni som är där :) Jag har varit lite lat nu med att läsa alla era fina bloggar och har inte orkat kommentera, men jag ska ju pigga mig up nu igen :)

Thank you for all your lovely words and thank you for being there <3 I've been lasy at reading all your lovely blogs, but I'm recovering :)


 Ja kiva, uusia lukijoitakin on tullut mukaan. Olen teistä jokaisesta onnellinen, sekä aikaisemmin mukaan liittyneistä että uutukaisista! Eikös olekin kumma, sivuillani käydään keskimäärin pari-kolmesataa kertaa päivittäin, mutta vakkarilukijoita on aika vähän.....
Mutta mukavaa, että kiinnostaa myös niitä, jotka haluavat pysyä anonyyminä :)

Jättekul, jag har fått nya läsare ochså. Jag är så glad om er alla! Det är väl konstigt att jag har ett par-trehundra besökare i min blogg dagligen men så lite medlemmar... men det är ju fint att så många är intresserade :)

Oh so lovely, i've got new readers. I'm so happy about you all! Isn't it odd that there are so many visitors every day, about 2-3hundred, but only so few members. But it's nice that so many people are interested :)

Olettekos huomanneet tuon "kirppiksen" tuossa bannerin alapuolella? Muistakaapas käydä klikkailemassa aina välillä, josko sinne tulis myyntiin myös jotain sinulle sopivaa :)

Jag har öppnat loppis, titta under bannerbilden och klicka in!
I have opened a flea market, klic in!

Mukavaa maanantaita, aurinko paistaa........:)
Ha en fin måndag, solen skiner.....:)
Have a nice monday, the sun is shining.....:)

Pia


11 kommenttia:

 1. Mukavaa oli löytää seuraasi.
  pitääpä poiketa kirppiksellä..:)

  VastaaPoista
 2. Menenpä piipahtamaan kirppiksellä... Mukavaa viikkoa, Pia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne on tulossa paljon paljon tavaraa, kunhan ehdin valokuvaamaan :)

   Poista
 3. Voi, nyt vasta luin mitä surullista teillä on tapahtunut vuodenlopussa. Otan osaa <3 Paljon iloakin on vuoteenne tietysti mahtunut, mutta ikävää että vanha vuosi päättyi ja uusi vuosi alkoi niin surullisissa merkeissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja <3 Vuosi 2013 oli todella tapahtumien vuosi, todella paljon iloa, mutta loput tiedämmekin :( Mutta kyllä tämä tästä, ei oikeastaan muu auta. Mutta huippua, että tekin kaikki olette siellä, minun blogiystävät <3

   Poista
 4. Hei Pia! Sinulle olisi tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista
 5. Voi Pia!
  Minäkin nyt vasta luin tuon kynttiläkuvapostauksen, on mennyt ihan ohitse. Mietinkin eilen, että mitähän heille on tapahtunut.
  Teillä on ollut nyt kovasti surua, antakaa surulle aikaa, antakaa itkun tulla.

  Minullakin on vielä surutyö kesken oman anoppini kohdalta. Olin hänen kanssaan niin tiiviisti hoitosuhteessa, että se ei poistu ihan hetkessä. Välillä tulee ikävä ja paha mieli, välillä olo on taas todella helpottunut ja kevyt. Surulle vaan täytyy antaa aikaa, eikä ole mitään oikeaa tapaa surra. Jokainen tekee sen omalla tavallaan ja omassa ajassaan.

  Voimia päiviinne!
  -Anne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne <3
   Kerron tässä nyt sinulle ja kaikille muillekin, että tapahtui onnettomuus saunassa. Molemmat löytyivät saunasta, mummo oli kuollut ja pappa oli teholla muutaman päivän, muttei jaksanut. Kukaan ei tiedä, mitä on tapahtunut, mutta luultavasti toinen on pyörtynyt ja toinen säikähtänyt sitä niin kovasti, että on saanut sydänkohtauksen. Molemmat olivat täysin terveitä, iloisia vireitä ihmisiä jotka olivat paljon mukana monenlaisessa toiminnassa, jopa tansseissa kävivät vielä. Ja olivat aina yhdessä, ihan joka paikassa. Nyt sitten lähtivätkin yhdessä.

   Poista
  2. Voi Pia!
   Onpa ikävä juttu, että poismeno tapahtui näin traagisella tavalla. Omaisilla on paljon kysymyksiä, joihin ei aina välttämättä löydy vastauksia. Mutta, puhukaa, kyselkää ja puhukaa. Puhukaa paha mielenne ulos- se helpottaa.
   Kauniina ajatuksena kuitenkin, että ihana kun saivat olla yhdessä pitkään ja lähteä yhdessä. Voimahaleja teille!

   Poista