keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Ensimmäinen päivä - Första dagen - The first day

Joulu kerätty pois, tuntuupas hyvältä yksinkertaisuus ja tavaran vähyys. Ajatukset eivät oikein pysy kasassa aiemmin tapahtuneitten asioitten johdosta, parempi siis tehdä jotain, missä päätä ei tarvitse käyttää...

Julen har nu plockats bort, så skönt det känns när det är simpelt och bara få saker här och där. Det är svårt att hålla tankarna ihopa på grund av saker som hänt tidigare,  då är det ju bäst att göra något där man inte behöver tänka...

The christmasdecoration are now taken away, it´s so nice when the interior is simple and there are only a few things here and there. It´s difficoult for me to keep my thinking thogether because of things that have happened earlier, so it´s better to do something, where you don´t need to use your head...
Jo useamman vuoden ajan olen tehnyt uuden vuoden lupauksen itselleni, jossa lupaan opetella jotain uutta. Tänä vuonna yritän kirjoittaa näitä juttuja 3 kielellä, kaikki ovat hieman ruosteessa, ja lisäksi lupasin itselleni paljon valokuvausaikaa, haluan kehittyä hyväksi valokuvaajaksi :)

Redan i flera år har jag gjort ett nyårslöfte, där jag lovar att lära något nytt. I år ska jag försöka att skriva på tre språk, som alla är lite rostiga just nu, och så har jag lovat mig mycket tid för att utvecklas på fotografering :)

For several years have I made a new year promise where I promise my self to learn something new. This year will I try to write in three languages, it´s quite rusty just now, and I´ve promised a lot of time to progress as a photographer :)

Kirjoitusvirheiden kohdalla voitte ummistaa silmät :) 
Blunda när ni ser stavfel :)
Close your eyes when you see misspelling :)

Mukavaa alkanutta Uutta Vuotta <3 ystävät!
Trevligt nytt år mina vänner!
Nice just started new year my friends!

Pia


16 kommenttia:

 1. Voi, Pia keittiösi on niin kaunis ja seesteinen väreiltään, tykkään paljon!!! Tuollaisten ikävien tapahtumien jälkeen onkin todella hyvä tehdä jotain, ettei ajattele liikaa, ja pää menee ihan pyörälle. Oikein hyvää alkanutta vutta sinulle, kaikesta huolimatta ja kiitos sinulle ihanasta blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitos Sari ja kyllä tämä tästä ajan kanssa.

   Poista
 2. Tosi ihana keittiö <3<3<3 Kunnioitettavaa tehdä blogia kolmella kielellä! Hyvä kun itsellä onnistuu tällä yhdellä... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, haasteellistä se on mullekin jo pelkästään suomeksi, mutta jotain uutta on pakko aina kehittää...kaikki kielet on joskus pari-kolmekymmentä vuotta sitten ollut hallinnassa, mutta jos nyt yrittäis elvyttää, ennenkuin rippeetkin unohtuvat tyystin. keittiöstäni tykkään kovasti, vaikka voishan siellä olla enemmänkin tilaa touhuta (Jouluna meinas käydä pieneksi) mutta kolmen hengen perheelle oikeinkin toimiva :)

   Poista
 3. Sinulla on kaunis keittiö:) Kivasti noita tasoja ikkunoiden edessä. Hienosti olet kuvannut!
  Itsekin saisi kyllä harjoitella englantia, sanat tuppaa kummasti unohtumaan.
  Ihanaa Uutta Vuotta koko teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti ruostuu kielitaito ja suomikihan mulla on aina ollut vähän heikohko....joten harjoittelu tekee hyvää. Lisäksi olen huomannut että blogivierailijoita on myös Ruotsista ja Usasta yllättävän paljon.
   Tykkään kyllä itsekkin tuosta keittiöstä, vaikka aika minihän se on :)

   Poista
 4. Sulla on superkaunis koti! Ihan hyvä puuhailla jotakin, jottei pyörittele ikäviä asioita koko ajan mielessään, vaikka taatustihan ne pyörivät. Elämän on kuitenkin jatkuttava, niinhän se on. Aika on varmasti paras lääke.

  Tuo kolmella kielellä kirjoittaminen on kunnioitettava teko! Kirjoitat niin hyvää ruotsia, että pakko kysyä, oletko kaksikielinen? Hienosti näyttää enkkukin sujuvan. Minäkin yritän kirjoitella juttuni suomen lisäksi enkuksi. Alunperin aloin kirjoittaa myös englanniksi, koska monet ihanat puutarhablogit ovat ulkomailla ja vierailin paljon niissä ja sieltä minun blogissani. Kyllä siinä kieli palautuu aikalailla ja oppii uusia sanoja, kun joutuu välillä selvittelemään mitä ihmeellisimpiä sanoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kukkanen <3
   olen lapsuuteni asunut Ruotsissa ihan 14 vuotiaaksi saakka, kotona on kyllä puhuttu aina suomea. olen puhunut aina vähän sellaista omaa sekakieltä, siksi nuo mun suomenkieliset jututkin on joskus vähän omituisia, mutta pääasia että tulee ymmärretyksi. Nyt päätin kunnostautua ja oikeastaan idean sain sinulta <3 Kiitos siittä!
   Minullakin näyttää käyvän paljon vierailijoita muualta kun suomesta, joten tässäollaan :)

   Poista
  2. No, jotain sen tapaista arvelinkin. Olen nimittäin ruotsinope ja ei noin sujuvaan kieleen töissä törmää ;O). Ruotsiksi en kirjoita blogiani, koska alkaisi tuntua, että olen töissä...

   Poista
 5. Onpa huippua lukea kolmella eri kielellä! Minä yritän parantaa kielitaitoani, mikä on ihan justiinkin ruosteessa, mutta ymmärrän sanan sieltä toisen täältä. Ja ihanan valkoista teillä ja näyttää blogin asukin muuttuneen.

  Mukavata loppuviikkua sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, harjoittelu tekee meistä kaikista mestarin ;)
   Kyllä valkoinen tuntuu kotoisalta kaiken punaisen jälkeen...ja kun mieli on nyt ollut vähän musta, ajattelin että tuohon banneriinkin käy musta..

   Mukavata loppuviikkua sullekki <3

   Poista
 6. Ihan mielettömän kaunis on Pia sun koti, aivan ihana<3 Ja tuo keittiö on niin mun mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna <3 Minäkin tykkään keittiöstä eniten :) Vaikka kaikista huoneista tuli kyllä just sellaiset kun haluttiin :)

   Poista
 7. Katsoin vielä näitä keittiökuvia uudestaan, tuo harmaampikin versio keittiöstä (kuva) on tosi kivan näköinen! Vaikka ideaksi jollekin. :)
  Mutta, alkuperäinen on oikein kaunis ja lämminhenkinen. On kyllä kotinne käynyt läpi melkoisen muutoksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ajattelimme, että perusteellisesti tehty mutta säilyttäen vanhan hengen, tulee hyvä! pinnat olisi kuitenkin pitänyt uusia kaikki, joten samallahan tuli korjattua kaikki isompikin, kuten putket, viemärit, eristeet....ois vaan harmittanut jälkeempäin, jos putket olis vaikka posahtaneet parin vuoden päästä!

   Poista