torstai 12. joulukuuta 2013

Kuvanmuokkausta

Hei!
Aamulla oli hetki aikaa kokeilla uutta valokuvanmuokkausohjelmaa....

Tuli eteen monenmoisia vaihtoehtoja. Tuohon täytyy perehtyä hieman tarkemmin, kunhan on enempi aikaa. Käytättekös te paljon valokuvanmuokkausohjelmia? 

Eilen näkyi muuten upea sateenkaari ja taivas oli aika mielenkiintoisen värinen muutenkin, eipä vaan ollut kameraa lähettyvillä. Saiko joku talteen Joulukuisen sateenkaaren?

Mutta nyt kutsuu työ ;)

Tomeraa torstaita teille ihanille!

12 kommenttia:

 1. Tuleehan tuolla (oletettavasti samaisella) kuvankäsittelyohjelmalla aina sillon tällön leikittyä. Kuten varmaan olet huomannut. ;) Ellei muuten, niin 'nimmaria' käyn rustaileen sillä.

  Huomasit myös sen etten saanut kuvattua itse sateenkaarta, mutta kaiken sen väriloiston sen ympärillä!:) Se oli kyllä kaunis.

  Tomeraa työpäivää myös teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun kuvat ovat/ olivat upeita! Ei taija kuitenkaan olla pelekästään kuvankäsittelyn tulosta ;) Voi ko oiski joskus yhtä taitava....

   Poista
 2. Oulussakin oli ollut komea sateenkaari, mutta itse näin siitä vain kuvan :) Jonkun verran tulee käytettyä kuvanmuokkausta, ihan opettelussa sekin homma vielä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opettelussa mullakin, tää on nyt tieten 3. erilainen, mitä oon kokeillut....vieläkään en ole löytänyt sellaista ohjelmaa, millä sais kaikki virheet korjattua ;)

   Poista
 3. Jonkun verran tulee käytettyä kuvankäsittelyohjelmaa. Ollaan opettelu-asteella.. jospa sitä kun tarpeeksi harjoittelee, niin alkaa sujumaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu harjoittelu tekee mestarin :)
   Mulla olis kyllä toivelistalla myös uusi kamera, sitten joskus. Tää nykynen ei ole riittävän hyvä tai ehkä mun pitäis harjoitella vähän enemmän ;)
   Mukavat illat sinnekin!

   Poista
 4. En ole käyttänyt ikinä kuvanmuokkausta, pitäis varmaan opetella!! Kivaa torstaita ja ihanaa huomenna taas perjantai!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hauskaa on :)
   Juu perjantai tulossa, meillä on molemmat liikkeet auki 10-21, joten piiiiitkä päivä tulee :)
   Mukavaa torstaita sinnekin!

   Poista
 5. Picasaa tulee käytettyä, ei muuta. En ole oikein jaksanut paneutua asiaan. Kivalta näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Picasaa minäkin olen käyttänyt pitkään, nyt tuli testattua paria muuta...vaati kyllä vähän paneutumista, mutta on kyllä tosi mukavaa :)

   Poista
 6. Picasaa ja Picmonkeytä minäkin käytän. Mitä te käytätte?

  VastaaPoista