sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Karkkeja, tähtiä, tuunauksia....

Moi!
Ja kivaa adventtia teille mukavat :)
Meillä on askarreltu paperitähtiä, toffeeta on tehty (se on sitää venyvää, nam! ja piilotin osan jääkaapin takaosaan, että riittäis toisellekin päivälle MULLE . Ulkonäkö sitten pettää, maistuu nimittäin taivaalliselta!) ja vähän järjestystäkin on vaihdettu ja tuunasin yhden vetimen (<3).


  
Peppi on erityisen kiintynyt noihin Mailegin tonttuihin ja halusi ehdottomasti, että otetaan tähän yhteyteen kaverikuva :)Lumitöitäkin riitti tälle päivälle oikein kahteenkin kertaan....

Ei sitten tullut otettua kuvaa "kinoksista", koska nuo puut näyttävät nyt niin kauniilta <3 (eikä tullut yhtään kuvaa adventtikyntteliköstä,koska niitä näkyy nyt varmaan joka paikassa ;) )

Nyt kutsuu ehtookahvit (toffeen kera). Mukavaa Joulukuun ekaa!

-Pia-


 

10 kommenttia:

 1. Mä tuun kyllä pian toffeelle kun siellä sitä niin kehuskelet hyväksi.. ;D Hihihi

  Kuin myös teille kivvaa joulukuun ekaa!

  VastaaPoista
 2. Jos tulisit äkkiä nopiasti heti, vois jääjä sullekki. Sää oot kyllä nii kiva, että saattaisin joskus kyllä tehä ihan sua varten omat :)

  VastaaPoista
 3. Kaunista ja toffee taatusti herkullista.., lurpsista vaan! Ihana Peppi. Vai tykkää se tontuista. Meidän Mikki on rakastunut poikani jättinalleen. Mukavaa adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuo meidän Peppi on vähän hassu; pelkää moniakin juttuja , mutta on ehdottomasti tonttujen kaveri....kiltti tyttö :)

   Poista
 4. Toffee olis varmaan herkkua,,, Tuo rautajuttu ikkunassa on ihanan romattinen, voisin ajatella tuollaista meillekin! Kivaa, kun sielläkin on tullut lunta. Täälläkin on sadellut ja nyt on 10 astetta pakkasta. Ihana lipasto ja lattia sen alla, kisuliini on söpö, mukavaa oltaa Pia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, määhän laittaisin noita rautoja joka oveen ja ikkunaan, jos löytyis sopivan kokoisia... ja tuohon ruutulattiaan oon niin tyytyväinen, vaikka oikean väristä piti hieman etsiä.....Peppi on kyllä niin söpö, vaikkakin vähän sellainen Huvikumpu-tyyppinen, sillä on aina vähän kaikki vinksin vonksin, jopa omat jalat saattaa joskus mennä solmuun ;)

   Poista
 5. Nuo teidän lamput on ihan huiput ♥ Kivaa uutta viikkoa sinne!
  Ja pliis, ottaisitko tuon kirjainvarmenteen pois käytöstä :D

  VastaaPoista
 6. Oi tuota Peppiä. Minä olen Callelle yrittänyt Mauria mainostaa,mutta katsoo vaan paheksuvasti.:-D Noita toffeita voisi kokeilla. En ole KOSKAAN tehnyt yhtään ainoaa joulukarkkia,kaikkea muuta kylläkin. Ne joita olen maistanut,ei ole ollut minun suunmyötäsiä.:-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää toffeet on kyllä huippuja, tulee muistoja ajalta, ko tuontyyppisiä sai yksittäispakattuna, oli niin herkullista ja venyvää......................

   Poista