lauantai 7. joulukuuta 2013

Hyvää seiska-päivää!

Moi!
Eilinen menikin kotona tuuskaillessa, lumityöt pari kertaa, pyykkiä, leipomuksia, pari pitkää lenkkiä ja niin pois päin :) Ja se olikin sitten "viimeinen" vapaapäivä vähään aikaan, seuraavan kerran vaapaata onkin aatonaattona!

Kuten arvatakin saattaa, EN saanut sitä tilaamaani mattoa :( pariin otteeseen sen toimitusaika on siirtynyt ja päätin perua koko kaupan. Siispä varastoon penkomaan esille vanhat palvelijat yli 10 vuoden takaa. Ei ihan oikean väriset ja mää kun olin niin ajatellut pölkkyraitaa (onhan noissa oikein ohutta raitaa), mutta onneksi puhtaat, vielä pesulan pussissa.
Hetken päästä muistinkin, miksi nuot on hylätty varastoon... Silloin kun lapset oli pieniä, ne oli AINA läjässä ja nyt kun kissat päättävät leikkiä hippaa, ne ovat AINA läjässä!

No tammikuussa pirautan mun vakio kutojalle ja tilaan sellaisen maton, minkä haluan, ompahan riittävästi aikaa hankkia materiaalit ja aikaa kuotoa ennen seuraavaa joulua!

Mukavata lauantaita teille, tää lähtee nyt kylpyyn!

12 kommenttia:

 1. Mukavaa kylpyä! Kauniit, punaiset matot. Eikö jotkut liukuesteet auttaisi tuossa rullaantumisessa. Meillä on ollut koiran kanssa sellaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, kokeiltu on, meidän kissat syövät ne :( tai ainakin kovasti repivät riekaleiksi....
   Mutta reippaasti suoristan ne ja näillä mennään tämä Joulu :)
   Mukavaa lauanti-iltaa sinne teille :)

   Poista
 2. Lapset tai eläimet, niin ihania mutta joissain asioissa niin ärsyttäviä. Kumma kun perheen emäntä ei voi pitää edes mieluisia mattoja :D

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Juu, hurja vauhti on ollut, että varmasti ehtii ennen joulua, sitten vain nautitaan :)

   Poista
 4. Voi että kuinka kodikas keittiö, näen sinut häärimässä tuolla :) Matot ovat ihanat, inhottavaa vain, kun kisulit saavat ne juoksuillaan ryttyyn! Auttaikohan asiaa, jos laittais kumiesteet alle? Kivat illat Pia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niitä esteitä on jo testattu ja meidän kisulit tykkää niin repiä niitä riekaleiksi ;)
   joten suitsait suoristetaan aina mennen tullen ja palaten :)

   Poista
 5. Onpa komian punaiset matot! :-) Älä huoli,vaikka meillä on niitä karvalankamattoja ja yksi kissa,niin matot siirtelevät paikkaansa. Callella on myös välillä pakkomielteitä kiertää eteisaulan pyöreä matto,siitä ei voi kulkea päältä suoraan. Kutsummekin sitä Callen liikenneympyräksi.:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kuulostaa hauskalta! Mää oon miettiny, oppiskohan nuo kissat jos laittais liikennevalot talon puoliväliin...vauhti on nimittäin välillä aika kova kun juoksevat kilpaa talon päästä päähän, sellaiset valot olis huiput, jossa vihreä palaa hetken ja punainen aina vähän niinku jumittaa ;)

   Poista
  2. Meilläkin on puhetta usein, että täällä on kyllä liikennesäännöt ja toisia pitää väistää. :D Ei toimi, kun on vauhti päällä.

   Poista