perjantai 15. marraskuuta 2013

Punainen hiipii eteiseen....

Hei!
Punainen hiipii hiljaa myös eteiseen.... ja kanelilta tuoksuva kynttilä...


Mukavaa viikonloppua :)

-Pia-

8 kommenttia:

 1. No voi ei, miten ihanan punaista! Minä en ole oikeastaan yhtään punaisen ystävä, vaikka tykkään kyllä kun joku on laittanut ja kyllähän se tänne meillekin passaisi. Tänä jouluna meillä on harmaata, valkoista ja hempeän vaaleanpunaista. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määkään en halua yleensä punaista, sopii kyllä moneenkin kotiin, mutta mää vaan en halua meille. Yleensä meillä on ollut aika valkoinen joulu, nyt tänä vuonna tuli vaan sellainen fiilis, että on taas punaisen joulun aika....

   Poista
 2. Tuli vielä mieleen, kun näin tuon punaisen maton.Oletko katsonut sitä Suomen Kaunein Koti-ohjelmaa? Siinähän laitetaan se punainen matto kodin lempipaikkaan. Mihin sinä sellaisen maton laittaisit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmmmmmmmmmmmm. Ehkä se olis juuri tuossa kohdassa missä se nytkin on :) Siitä näkee lähes kaikkiin huoneisiin......

   Poista
 3. Ihana koti sinulla! :) Löysin blogisi Sisustusliike PP Decoran facebook sivuilta :) Käyhän kurkkimassa minunkin blogissani, sieltä näät mihin viikolla ostamanai tähtinupit päätyivät ;) http://lumivalkeitaunelmia.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin :)
   Kävin kurkkaamassa ja mää jäin heti koukkuun :)
   Nupit passaa vitriiniin kuin nenä päähän :)

   Poista
 4. Tuolta Kotoilu Mäkelästä -blogista tänne eksyin. Ja tämän postauksen perusteella jään jo lukijaksi. Ihanalta vaikuttaa :)

  VastaaPoista