sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Viikonlopulta

Päivisin kaikki aika menee kaupalla "joulupuuhasteluissa" ja illat kotona  vielä kesken olevien projektien parissa, joten postaukset ovat edelleen aika harvassa...
Painottuvat väkisinkin viikonlopulle.

Tänä viikonloppuna olen taas maalannut, vielä kesken, koska maali kuivaa niin turkasen hitaasti... ja hieman olen myös istutellut vielä ja tietysti siivoillut syksyn lehtiä.

Lauantaina vierailulla kävivät myös mussukat PikkuAaaa ja PikkuEeee isänsä ja äitinsä kera ja olihan meidän VäliVelikin matkassa! Mukavaa oli, tulkaa pian uudestaan!

Sunnuntaina innostuin vielä ottamaan muutamia kuvia sisältä

 Mukavaa syyskuun viimeistä!

-Pia-

5 kommenttia:

 1. Oli kiva käydä ja käydään varmasti uudestaan piakoin! :) <3 Josko se Hannukin lähtisi ensi kerralla sitten meidän matkaan yökyläileen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja varmasti lähtee :) Pistin teille paketteja tänään tulemaan, tyttöjen nimillä <3

   Poista
 2. Niin on taas ihanata, kaunista ja valkoista, kisuleita myöten!
  Ensi viikolla tulen majoituksiin Ykaan, niin tulen sua oikein ajan kanssa porisuttammaan. Tämä viikko näkyy olevan niin ohjelmata täynnä, että pitää rientää koulupäivän jälkeen kotia. :) Mukavaa viikkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jippiii, ompas kiva :) Poristaan sitte taas kunnolla ja jos keritään, nii keitetään kahavit. Mukavaa viikkua ja alakanutta lokakuuta, ens kuun jäläkeen on jo JOULUKUU!!!

   Poista
  2. Niin on. Ensi viikolla nähhään! :)

   Poista