tiistai 4. kesäkuuta 2013

Talon ulkopuolella

........riittää hommaa vielä pitkäksi aikaa. Tarkoitus olisi vaihtaa ulkovuoren ja sokkelin väriä ja sokkelia pitää myös  korjata, ennen kuin pääsee tuumasta toimeen... Ikkuna-koristeet ja nurkkalaudat menevät myös uusiksi ja siinä hommassa Ukkokullalla on vapaat kädet; minä vain maalaan kaverina ;)

Ulkovuori on hyvässä kunnossa, sitä on hieman paikkailtu paneelilla, joka on entistä ulkoseinää, mutta oli jäänyt seinän väliin 70-luvun laajennuksessa.

Uutta väriäkin olen  kokeillut..

Rännit ja syöksytorvet menevät myös uusiksi...

Sokkeli on rapistunut, joten sitä pitää kohentaa ja uusi värikin tulee pintaan
Ja katsokaas pihaa..............sitä on jo kyllä raivattu, mutta vielä riittää puuhaa sekä kaivinkoneelle että käsille :)
Pihalla on "runsaasti" ruusua....vähä siellä sun täällä. Tämän nuoren puun yritän säästää, joten kaivinkoneella ei ole asiaa ihan viereen; lapiolla lähtee osa juurista ja loput käsin

Vadelmaa on myös levinneenä ympäri tonttia ja osa saa lähtöpassit

Viime talvena kaadetuista puitten kannoista kasvaa jo uutta; nämäkin saavat lähtöpassit

Pihan ja kadun välissä törröttää sekä sähkölaitoksen että puhelinyhtiön pömpeleitä. Molemmista olemme olleet yhteidessä ko firmoihin, jos ihan vaikka pikkasen oikaisisivat ....ryhdikkäänä eivät ehkä ihan niin paljon häiritsisi silmää, kun nyt!
Maalushommilla ajattelimme kuitenkin aloittaa....eilenkin päästiin hyvään alkuun, kunnes ukkonen ja mieletön vesisade pääsi yllättämään. Onneksi satoi suoraan alas eikä viistosti seinään :)
 
Talon sisältä esittelyyn tulee seuraavaksi pesuhuone ja sitten kuisti, joten pysythän mukana!
Mukavaa tiistaita :)
 
-Pia-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti