keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Ruutulattia

Hei!
Meillä maalataan ja puunataan, saunalla ja pesuhuoneessa laatoitetaan.....Tahti sen kuin kiihtyy "loppua" kohti.
Eilen löysin sitä, mitä olen jo pitkään haaveillut.. Vaati hieman omatoimista hakemista, sillä oikea väri oli vaikeahko löytää..
Mutta tässä se sitten on

Pssssssst Jaana, miehesi pyysi sinua ummistamaan silmät tässä kohti! 
( en vain ymmärrä miksi ????)
Ruudut ovat n. 25*25 cm ja väri JUURI oikea! Muovimattoahan tämä on ja sitä tulee muutamaan huoneeseen <3 Sittempäs näette paremmin kunhan saadaan sitä Ylivieskaan ja paikoilleen!

Ihanaa viikkoa kaikille!

-Pia-
 

6 kommenttia:

 1. Uii, kuulostaa ja näyttää lupaavalta! :) Huikian hienohan tuo on!! :)

  VastaaPoista
 2. :D Ihana, aivan mahtavan näköinen, juuri oikeat värit! Meinaakohan se Ukkokultani että tulee taas muistoja jotka alkavat lauseella: " Tästä se sitten lähti..." :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain tällaista epäilen.....
   No, pian näet sinäkin livenä ja Antti tietää, että "se on menua ny"!

   Poista
 3. No niin, mistä tän löysit?? Mäki haluan. Ehkä. :)

  Mulla ois niitä laminaattilaatikoita tuolla, mutta en halua laittaa niitä kun alkuperäinen idea oli laittaa matto. Jostain kumman vinksahtaneesta syystä ostin huoneeseen laminaatin (vuosi takaperin). Nyt laminaatit odottaa nätissä pinkassa että saisin laitettua ny myyntiin ja ostaa tilalle kivan maton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasivat Rautapohjaan mallipalasen, kun nätisti pyysin, eli sieltä kautta sitä nyt saa.Mallikin on hyvän kokoinen, ettei tartte arvailla, sopiiko vai ei. On tosi hyvä harmaa/valkoinen meille, saa muitakin värejä, beige/valk. keltainen/ valk :-)) tietysti musta/valk ...valmistaja forbo, malli (muistaakseni) novilon piso, löytyy googlettamalla :) 15 vuoden takuu näytti olevan (taitaa olla tuo 15 jo kaikissa minimi)

   Poista