maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäisen viettoa

Heips!
Pääsiäinen on mennyt (liian) nopesti ja remppahommissa tietysti :-)
Vähän maistiaisia olkaa hyvä

Listoja vaille valmista... no ei ihan vielä. Lattiat pitää maalata vielä kertaalleen ja kuivattelussa menee ainakin viikko, ennen kuin listoja pääsee laittamaan. Mitäs pidätte valkoisista puulattioista? Jakaa varmasti mielipiteitä... Nuo eivät ole noin kiiltävät kuivana! Ja Pia tykkää kympillä <3 Niin valoisaa ja puhdasta! Sävy on hieman luonnonvalkoinen. Mutta IHAN OIKEASTI, 1 maalauskerta lattioihin ja puoli taloa on LÄHES valmiina :-))))
 
Maalausurakasta huolimatta, olemme ehtineet relata lauantaina sen verran, että kävästiin Puuhkapellon mummulla ja pappalla kokon-poltossa.
Hannuilla (joo'o, molemmilla, siis pojalla ja minun isällä, sama nimi) oli tärkeä tehtävä; sytyttäminen!

Yhdessä olivat viikolla aikaisemmin rakentaneet kokon.
Ja hyvin paloi..
 
 Kaupalla olis muuten alkamassa synttärit...nopeasti on mennyt 5 vuotta. 
Notta tulukaapa kaikki porukalla juhulimaan:-)
 
-Pia-
 

6 kommenttia:

 1. Teil on ollu kiva pääsiäinen. Meinasinkin kirjoittaa ettei vaan pensselin heiluttaminen ollut lattioita varten.. :) Hyvältä näyttää. Mitäs maalia käytittekään, ku unohtu jo? Mä tein kans tossa (tänäänkin) 9h remppapäivän. Sanoinkin äsken että joko saa aloittaa pääsiäisen vieton.. Mutta hyvää aikaahan tämä oli tehdä näyttöä. Ja se työmäärä mitä olin suunnitellut, sain toteutettua. Hyvä minä, hyvä te, hyvä me kaikki je. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kivaako? aivan huippua! Päivät ovat venyneet kellonympäryksiksi, muttei haittaa :)Lattiassa olen käyttänyt Fintexin lattiamaalia, liuotinohenteista, vaikka muutoin olen malannut kaikki vesiohenteisilla. sävy on "Spumante" K200, liippaa sävyltään hyvin läheltä puusepänvalkoista....
   Pitkät on sullakin ollut päivät ja eikös ookin vaan hyvä,että välillä on pääsiäistä tm pyhiä niin saa projekteja tehtyä :-)
   Ai niin, mukavaa aprillipäivää ;)

   Poista
 2. Vielä ehdin toivottelemaan Hyvää Pääsiäistä ja ennenkaikkea Hyvää Syntymäpäivää kaupalle :) WAU, minkä näköistä... Ihana, kertakaikkiaan ihana! Ahkerana oot ollu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain samoin; hyvää pääsiäistä näin jälkikäteen.
   Jup, ahkeroitu on mutta vielä on paaaaljon tekemistä :-)

   Poista
 3. Hei ahertaja naapuri:)
  Hyvältä siis erittäin hyvältä näyttää ja sori mun on aivan pakko sanoo tää sori-- voin vaan kuvitella kuin hyvin tohon passaavatkaan sinisävyiset räsymatot ;)

  VastaaPoista