sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Huutokauppareissu

Heippa!
Anteeksi taas pitkä kirjoitusväli, meillä piisaa kaupalla nyt niin paljon hommaa, ettei oikein ehdi aina tänne kaikkea, mitä halauais, kirjoitella. Onneksi olen saanut avukseni Teean. Teea opiskelee Kalajoen Artemassa sisustusneuvojaksi ja ala on selvästikin hänen. Mahtavaa kun kaverina on joku, jolla on "silmää" ja myös "ruista ranteessa", sitä (kin) kaupalla tarvitaan!

Eilen oli mietinnässä, mistä lähtisi hakemaan kaupalle täydennystä. Tarjolla olisi ollut muutamakin paikka, mutta sen verran laiskotti lähteä satojen kilsojen päähän, että päädyimme lähistölle huutokauppaan. Mukana olivat myös Ukkokulta, Hannu, Sofia ja Puuhkapellon mummu ja pappa. Ja hauskaa oli niinkuin aina :)

Tarjontaa oli laidasta laitaan....

Tämä astiasto lähti mm. omaan kotiin. Kuka tunnistaa??

Meillä onkin nyt Teean kanssa hommaa, kun saadaan puunattua kaikki hankkimani myyntikuntoon kaupalle ja osa tavaroista päätyy "varikolle" muodonmuutosta varten...sitten kun Pialla on aikaa.........

Ihanaa alkavaa viikkoa ja muistakaa kurkkia myös facesta , mitä kaikkea meillä tarttui mukaan:)


-Pia-


4 kommenttia:

 1. Ihanaa kun oot saanu kaverin puodille :)
  Mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anu ja mukavaa viikkoa myös teille :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Huusitko tuon toisessa kuvassa olevan valkoisen komuutin? Näyttäisi kiinnostavalta. - Maija

  VastaaPoista
 4. Hei Maija! Ei lähtenyt tällä kertaa mukaan, kustavilaistyylinen kiinnostaa aina, mutta siinä oli levytausta ja laatikon pohjat olivat myös ohutta levyä , joten jätin tällä kertaa muille huudettavaksi.

  VastaaPoista