maanantai 15. lokakuuta 2012

Savon sydämessä

Hei!
Sunnuntaiajelumme suuntautui tällä kertaa Savon sydämeen. Ja voi, olisipas vaan matkalla ollut paljon kuvattavaa, jos vain olisi ollut aikaa pysähdellä...ihanat maisemat, upeita vanhoja taloja ja muita rakennuksia, kauniita pihapiirejä, kaikki talotkin on rakennettu jonkun ihanan kukkulan päälle..... mutta niinkuin aina, aikataulumme oli tiukka. 

Muutama pysähdys tehtiin kuitenkin Ja koska Hannukin oli mukana, tämä paikka oli ihan ehdoton, vaikka taival oli vielä ihan alussa..
Sitten tapahtuikin jotain ihmeellistä; bongasimme tämän yhdessä pihassa ja ihan loppureissusta vasta, minun unelmani ja takuuvarmasti myös Ukkokullan....


Vuosimalli minun syntymävuosi, eli vanha, mutta ei ihan vielä Antiikkia...:)

Voooiiih, tällainen olisi ihana omistaa, käydä kesällä vaikkapa jätskikiskalla....

Mutta hei, ihanaa alkanutta viikkoa ja kaupallahan nähdään!

-Pia-

2 kommenttia:

 1. Hei hetkinen nyt vaan, mutta musta tuntuu, että mä bongasin tän saman kaunottaren tänään, enkä taatusti etelä-pohojanmaalla, vaan tossa ihan naapurissa, jos näin on niin ONNEE MILIOONASTI
  ps. mulla ois niin sopiva asuste, jota passais käyttää ton pirssin kyyvissä, että vin, vink vaan jos kaipaa vaikka ajeluseuraa ens kesänä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Pidetään mielessä, että Seijalle jätskikiskakyyti luvassa ensi kesänä ja juu, Pirssi pääsi hyvään ja huolehtivaiseen kotiin, eihän sitä yksinkertaisesti voinut jättää..näitä ei tule joka päivä vastaan..

   Poista