sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Omia aarteita 2

Hei!
Aamupäivä onkin mennyt siivotessa ja pyykkiä pestessä, ja sitähän meillä piisaa... vielä tulossa lakanapyykki, kun lapset ja nuoriso vielä koisii...eli 5 sängystä tulossa petivaatteet, huh! Onneksi omat on jo vaihdettu ja parasta-aikaa kuivumassa.

Ukkokulta lupautui ruuanlaittajaksi tänään, niin ei mene minullakaan ihan iltaan asti näissä "omissa" hommissa, toki penskat vaihtaa lakanat aina itse, mutta minä hoidan "huollon". Ja todellisuudessa meillä Ukkokulta on se kokki lähes joka sunnuntai, hmmm näyttäisi, että uunissa on muhimassa jokin hyväntuoksuinen laatikko, perunaa, broileria ja ihan selvästi valkosipulia....

Tänä viikonloppuna ei lähdetä reissuun, nyt on mennyt kaupalla niin pitkään lähes joka päivä, että on oikeastaan pakko hoitaa nämä "kotiaskareet" kuntoon. Ja itseasiassa eilen saapui kuorma vanhaa tavaraa, jotka ovat  jo käyneet pesussa ja ovat kuivumassa tällä hetkellä. Niistä kerron lisää facen puolella joku päivä kunhan saan esille.

Ukkokulta kävi eilen hakemassa lastin heinäseipäitä, ehkä satakunta kappaletta. Ne tulevat tosin ihan omaan käyttöön tulevaisuudessa.. Eipä puutu enään kuin n. 900 kappaletta. Että jos on tiedossa lähietäisyydellä, ja kohtuuhintaisia, niin vinkkaathan!

Ja huomenna on tulossa valtava ikkunalasti, sikäli kun Ukkokulta ehtii käväisemään mutkan Etelä-Pohjanmaalla. No pääsepähän ehkä Hannukin "reissuun" kun on lomaviikkokin alkamassa :)

Tänään ajateltiin kuitenkin käväistä pikku ajelulla "uudella" autolla. Vuosimalli on 1970 ja IIIIIIIHanaa on tämä meidän "reppana". Ajokuntoinen ja katsastettu, mutta sellainen loppuelämän projektihan se on.... saatampa tännekin joskus laittaa juttua, kuinka projekti etenee :)

Mutta viimein ASIAAN.
Niin kuin otsikossakin jo todetaan, kyseessä on omat aarteet, joita joskus täällä esittelen. Tämä on hankintani viime kesältä.Högforsin silitysrauta vuodelta pipo, ja huomatkaa ( eipä oo helppoa noin synkistä kuvista!!) että tämä on sellainen malli, jossa on pikkiriikkinen "säiliö" kuumille hiilille! Tämä(kin) pääsee uuteen kotiimme koristeeksi, joko keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen.

Mutta hei, ihanaa viikonloppua ja alkavaa viikkoa! Kaupallahan nähdään ainakin ja ensi viikolla on luvassa paljon "uutta", sekä aitoja vanhoja että käsityönä teettettyä uutta ja lisää JOULUA!!!

Ja tässä vielä muutama aamuvarhaisella otettu kuva, jossa kovasti YRITIN saada kuuraa näkymään............
-Pia-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti