sunnuntai 5. elokuuta 2012

Viikonloppu-puuhastelua

       Kylläpäs osasi olla synkkä ja märkä viikonloppu, mistä tuota vettä oikein riittää....Oli ihan pakko polttaa vähän kynttilöitä
                          Kissatkin olivat ihan väsyksissä kun oli niin pimeää ja ukkonen jyrähteli

                                      Onneksi iltasella sää selkiintyi sen verran, että saimme
                          Ukkokullan kansaa pestyä vähän vanhoja ikkunoita, nämätkin pääsevät
                                                              pihamyyntiin kaupalle.                               Sunnuntaina päätin käväistä huutokaupassa pitkästä aikaa...

Ikävä kyllä, poistuin paikalta aika pian. Tavara ei tällä kertaa ollut mieleni mukaista eikä oikein sen tasoista, mitä yleensä ostan.Tällä viikolla on kuitenkin kuulkaas tulossa upeita sisustustuotteita, koruja, valaisimia.........Tanskasta sekä Ruotsinmaalta <3

Sekä antiikkikuormaa vähän sieltä sun täältä.

Niistä myöhemmin lisää.


Ihanaa alkanutta viikkoa!

-Pia-

2 kommenttia:

 1. Vettä on kyllä satanut, vähän liiaksikin jo! Mutta ei anneta sen synkistää mieltä!:) Syksyä kohden voidaan alkaa nauttimaan pimenevistä ja lämpimistä illoista kynttilöiden kera. Sekös vasta tunnelmallista.

  Saaneen kysäistä missäs huutokaupassa olet käynyt? Onko tämä joku jatkuva huutokauppa vai? Minä niin haluaisin käydä tälle vuodelle huutokaupalla. Ois jännää, vaikkei mitään aikoisi huutaakkaan. :)

  Yritän tässä joku päivä päästä käymään kaupalla. :) Teille myös ihanaa alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Lehdestä huomasin ilmoituksen. Yleensä ne jäävät lukematta, mutta nyt tuli huomattua. Ei ole mikään jatkuva juttu. Haapajärven Kaunistolla oli. Paljon oli suomalaista designiä, mutta monessakin oli kohtuuttomat pohjahinnat. Pohjahinta-menetelmä ei oikein toimi täällä maalla, ihmiset eivät huuda... Vinkkaan seuraavasta huutokaupasta ja aina ei lähde oma perhe mukaan, joten seuralaiseksikin voi halutessaan päästä :0)

   Poista