torstai 23. elokuuta 2012

Rompetta

Hei! Eilen sain taas mukavan kuorman...


Lisäksi saapui myös huonekaluja....Tiedossa on siis työntäyteinen viikonloppu :) Onkin muuten viimeinen "vapaa" viikonloppu, kun ensi viikolla kauppa siirtyy "talviaikaan" ! Jatkossa kauppa auki
 Ma 10-16,30
Ti-Pe 10-17
ja
La 10-14

Ja tällä mennään Toukokuun loppuun saakka, juhlapyhiä tms. lukuunottamatta ja saattaapi olla, että palvelemme myös muutamana sunnuntaina, en ole vielä päättänyt ja oikeasti mun pitäisi varmaan "säästää" se sunnuntai ostopäiväksi. Mutta siihen palaamme varmasti myöhemmin!


Mukavaa ja toivottavasti sateetonta ja lämmintä Venetsialais-viikonloppua!

-Pia-

3 kommenttia:

 1. Kiva kuorma!!:) Oiskohan kaupalla pienen pientä siistiä matkalaukkua myynnissä?:D Tää tättärää ehkä tarvitsisi semmoisen. Pidähän mielessä jos tulee vastaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kaupalla on nyt näin äkkiä laskettuna toistakymmentä eri kokoista ja -tasoista matkista. laitettuja sekä alkuperäiskuntoisia.. käpäseppä vilikasemassa joku päivä :)

   Poista
 2. Joo voi eiii.. Tää tais olla aikamoinen päähänpistos taas. Mut ois vaan kiva laittaa kaikki korut söpöön matkalaukkuun, vaikka omistankin peilipöydän jossa ne on tallessa.. Muttaku muttaku.. :) Pitää tulla käymään joku päivä.

  VastaaPoista