tiistai 31. heinäkuuta 2012

Ens kuun jälkeen on jo lokakuu.....

En halua masentaa niitä, jotka eivät pidä syksystä, mutta itse pidän syksystä ehkä kaikista vuodenajoista eniten. Toisaalta odotan syksyä ihan senkin vuoksi, että saatais vähitellen tietoa rakennusprojektimme mahdollisesta edistymisestä.
Eilisilta oli "vapaailta" pitkästä aikaa ja käväistiinkin Ukkokullan kanssa Puuhkapellolla.


Tässä se sitten on, meidän Puuhkapelto. Vanhempieni koti sijaitsee tuossa vasemmalla puolella ja tähän pellolle meidän kotimme on suunnitteilla. Itse asiassa kotimme piti olla muuttovalmis jo helmikuussa, mutta tämän näköinen on projektimme. Yksi valitus on mennyt hallinto-oikeuteen ja sen käsittelyä tässä odotellaan vieläkin. Keskimääräinen käsittelyaika on n. vuosi ja kaikki valitukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, oli sitten valituksessa oikeaa asiaa tai ei.

Meidän perheessä on jo totuttu siihen, että harvoin asiat menevät niin kuin käsikirjoituksissa, mutta harmittaahan tämä silti. Edellisen kodin olemme myyneet ja asumme tällä hetkellä vuokralla mukavan pariskunnan talossa. Ukkokullalla oli entisen kodin yhteydessä yrityksensä toimitilat ja toimii tällä hetkellä myöskin vuokratiloissa, mutta onneksi tuossa ihan vieressä, isäni tiloissa. Meidän puupaja ja maalaamo on väliaikaisesti siirretty vanhempieni pihamaalle, joten hyvällä tuurilla pääsemme tekemään kaksi pihaa ensi kesänä.:) Työskentely puupajalla ja maalaamossa on tällä hetkellä kuitenkin rajallista.

Mutta hiljaa hyvä tulee..... vai miten se menikään :)Tässä on uuden kotimme pohjapiirros. Edellinen kotimme oli rakennettu 7 hengelle, nyt vakituiseen asumme 4 hengen kokoonpanolla, joten tämmöiseen ratkaisuun päädyimme.

Sikäli kun asiat etenevät toivotulla tavalla, pääsette mukaan seuraamaan projektin kulkua; sisustus- ja pihasuunnitelmat olen jo tehnyt viime kesänä ja ennen kuin etenemme sinne asti, pääsette varmuudella edeltäviin vaiheisiin mukaan. Toivottavasti pääsen pian kirjoittelemaan aiheesta lisää......                                    
                                       Mukavaa alkanutta elokuuta ja kaupalla nähdään!
                                                                         -Pia-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti