torstai 27. kesäkuuta 2013

Paluu arkeen....................

Viikko meni tosi nopeasti, pari kolme lisäviikkoa ei olis ollut pahitteeksi.......
Hannu sai ihanasti valvoa iltaisin ja nukkua pitkään aamuisin :) Syötiin hyvin ja raahattiin kaaoksen keskelle grillikin varastoltamme. Ukkokulta oli ehdoton siittä, että Juhannuksena pitää grillata! No hyvä niin, sillä maistui mullekin :) Vieraita on käynyt enempi kuin vuosiin yhteensä ja uusia tuttavuuksiakin on tullut. Meillä on huippumukavia naapureita ja ohikulkijatkin ovat käyneet tutustumassa touhuihimme.
Pihalla on tapahtunut loman aikana paljon....ohikulkijatkin ovat sen huomanneet; lainatakseni yhden naapurin sanoja " Teidänhän piti olla lomalla, mutta minusta tuo näyttää työleiriltä!" No joo, mutta ko me tykätään touhuta....
Pihan tunnelmaa ennen muutosta
Kaikki kivet ja kannot ovat nyt poissa, pinnat kuorittu siistiksi ja uutta maata, sepeliä ja soraa tuotu...Välissä paikkaa olisi voinut kutsua "Villa Lillingiksi" :)
Sokkeli korjattu ja maalattu. Sadevesijärjestelmä ja routaeristeet laitettu. Nurkkalaudat asennettu. Pyykkikatos kayttökunnossa ( lattia ja kaiteet vielä uupuvat). Pihatie alkaa olla käyttökunnossa ja hieman kivetystäkin olen aloittanut. Autotallin antura on valettu ja sokkelin muuraus alkanee tänään.............. Mitähän unohdin? No se selvinnee huomenissa, kun laitan kuvaa tämänhetkisestä...Ai niin, talohan on nyt maalattu ja nurmikkokin on kylvetty ja eilen alkoi jo vihertämään :)
 Tästä jatketaan!
Mukavaa torstaita :))

-Pia-
 

2 kommenttia:

  1. No tämä ei yllättänyt ollenkaan että teidän loma olisi tämmöinen loma. No mutta taisihan meillä ollakin puhetta jo aikaisemmin asiasta. :D Kävittekö pyöräilemässä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, Hannu polki edellä ja isä ja äippä lompsi perässä....omat pyörät olivat niiiin hankalasti vielä varastolla, ettei niitä saatu vielä käyttöön. Mutta reippaasti kävellessä oli mukava tutustua ympäristöön, jossa nyt asutaan. Kivan näköistä aluetta :)

      Poista