perjantai 20. heinäkuuta 2012

Tervetuloa!

Haa, kehityskelpoinen yksilö olen :D kun kerran löysit tänne blogiini, ihan uuteen maailmaan minulle. Tarjoan sinulle jatkossa avointa päiväkirjaani luettavaksi.
Tulen varmuudella esittelemään sisustusliikkeen tapahtumia sekä tavaroita ja ajatuksena oli myös kirjoitella arjestani.
Olen siis Pia 41+. Perheeseeni kuuluvat 2 lasta (välillä +3), ihana ukkokulta sekä ragdollit Osku ja Peppi. Olen ihan villinä kaikkeen vanhaan, kurkka vaikka liikkeeseeni ja varmaan jossain vaiheesa esittelen sinulle myös omia <3 aarteitani .
Sisustusliike PPDecora avasi ovensa ensimmäistä kertaa Maaliskuussa 2008. Toiminta on laajentunut siitä huomattavasti. Monet puhuttelevat putiikkia "lifestyle-myymäläksi" saahan sieltä nykyisin sisustuksen ja huonekalujen lisäksi asusteet, pesu- ja puhdistusaineet sekä herkut! Nettikauppa on myös avattu muutama kuukausi sitten. Ja kiitos siitä kuuluu sinulle; jos sinua ei ole, ei ole minuakaan!
Asun perheeni kanssa Ylivieskassa ja odottelemme uuden kodin rakentamisen aloittamista.  Paikan nimi on Puuhkapelto, siitä tämä blogikin sai nimensä. Aloitukseen  voi vielä hetki vierähtää, hallinto-oikeuteen tulee niiiin paljon paperia ja niiden käsittelyssä saattaa vierähtää jopa vuosi. Mutta se onkin toinen tarina, jonka kerron sinulle myöhemmin.
Kiva kun viihdyit tänne asti ja tervetuloa toistekin! Olisi kiva, jos joskus kommentoisit aiheitani, luen ja vastaan niihin, jos osaan!

-Pia-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti