keskiviikko 15. elokuuta 2012

Pulpetin tuunaus

Lähtötilannehan oli se,että tämä pulpetti ostettiin lauantaina Ojakylän koululta
Sunnuntaina aloin rappaamaan siitä irrallaan olevia  maalin riekaleita  pois. Tämän olisi aika helposti saanut kokonaan puulle, mutta Hannun toive oli, että siihen jäisi tuota vihreää maalia. 


Rappaamisen ja kevyen hionnan ja pesun jälkeen petsasin antiikkitammen- värisellä petsillä "puhtaat" alueet ja tänään varmistin maalipintojen pysyvyyden ohuella kerroksella väritöntä lakkaa.....


Simsalabim....tämmöinen siitä tuli:
Hmmm, saattaa jakaa mielipiteitä, mutta itse olen tällä kertaa tyytyväinen :) ja Hannukin pitää tästä. Supisuomalaisesta pulpetista tuli näin ehkä vähäsen (hyvin vähäsen) Ranskalaistyylinen <3

Lueskelen mielelläni kommentteja tästä.


Mutta nyt tämä lähtee saunanlauteille mietiskelemään uusia projekteja. Palataan taas!

-Pia-

11 kommenttia:

 1. Hmm... vähän erilainen, mutta luulen että "livenä" todella hyvännäköinen. Se sinun putiikkisi nettikauppoineen kaikkineen on kyllä aivan ihana. Katsotaanpa, jos huomenna ehtisin pistäytymään taas ideoimassa ja ehkä hankintojakin tekemässä. :)

  terkuin, Anne/ Villa Emmasta

  VastaaPoista
 2. Pulpetista tuli HIENO! Kaiken ei tarvitse olla aina niin valkoista ja tavanomaista, tykkään :)

  Ihanaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
 3. Samoin, mukavaa loppuviikkoa ja kiitos kommentista :)

  VastaaPoista
 4. Tää on hieno! Eikö ollukin kaupalla valkoisena, ainakin melkein samanlainen, pulpetti? Tää on 'parempi', jos niin voi sanoa!
  t. JusTiina

  VastaaPoista
 5. Juu, kaupalla lähes samanlainen, on toki uudempaa tuotantoa, mutta vanha sekin. Tämä tulee meille kotiin käyttöön, vaikka hädin tuskin Hannu siihen mahtuu....

  VastaaPoista
 6. Toi pulpetti sopii varmasti tosi hyvin kaiken valkoisen rinnalle :) Se on kyllä niin ihana! Kuinkahan pitkään lapsi mahtuu siihen istumaan?

  VastaaPoista
 7. No, meidän Hannu on 9v ja tiukkaa tekee...isokokoinen poika kun on kyseessä. Mää vähän jo vitsailinkin, että pistetään poika siihen istumaan ja pois autetaan sitten kun läksyt on tehty :) No vitsi onneksi vain. Mutta yleensä tuommoinen vanha pulpetti palvelee hyvin 3-10 vuotiasta. Mutta kauniina sisustuselementtinä (jos on tilaa) palvelee pitkään ja sitten jos ja kun haluaa luopua, ottaja löytyy takuuvarmasti!

  VastaaPoista
 8. Ihana <3 Olet kyllä taitava entisöimään ja ideoimaan! :)
  Harmitti kun eilen niin kiireellä jouduin käymään. Toiste sitten paremmalla ajalla.

  VastaaPoista
 9. Kiitti! Tuosta taitavasta tiiä....mutta rohkeasti yrityksen ja erehdyksen kautta :)
  Juu ja otamma enemmän aikaa jutustelulle seuraavalla kerralla, mutta oli kiva kun kävit! Ja suloiselle pikkuiselle pörröpäälle terveisiä :)

  VastaaPoista